algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Adéu multitudinari

Els familiars i amics de Tolo Calafat, mort dijous al cim de l'Annapurna, es varen acomiadar ahir del muntanyenc palmesà en una cerimònia multitudinària a la parròquia de la Santa Creu de Ciutat. Més de mig miler de persones es reuniren per recordar aquest gran esportista, entre ells nombroses autoritats de les Illes, com Francesc Antich, Francina Armengol, Diego González,

Mig miler de persones acompanyaren ahir la família de Tolo Calafat en el darrer adéu a l'esportista palmesà, mort dijous al cim de l'Annapurna. L'església de la Santa Creu de Palma va quedar petita per acollir la gran quantitat d'amics, companys i autoritats que volgueren ser al costat dels familiars del muntanyenc. Nombrosos rams de flors i corones en memòria de Tolo ompliren l'altar del temple en una cerimònia molt sentida per tots els presents.

Entre les autoritats que volgueren fer costat a la família de l'esportista, s'hi va poder veure el president del Govern balear, Francesc Antich; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la batlessa de Palma, Aina Calvo; el de Sóller, Pep Lluís Colom; el delegat de la Presidència per a l'Esport, Diego González; la regidora d'Esports de Palma i directora de l'IME, Maribel González, i el president del PP de les Balears, José Ramón Bauzà.
També hi acudiren nombrosos esportistes, com els atletes Miquel Capó i Tofol Castanyer, a més de companys d'escalada de Calafat.

Cal recordar que el cos del muntanyenc palmesà no va poder ser recuperat del vessant de l'Annapurna. El lloc, a més de 7.500 metres d'altura, fa molt complicat intentar rescatar-lo, encara que, tal com explicà el president de la Federació de muntanyisme i escalada, Xisco Colom, dijous, els federats illencs tenen una assegurança que cobreix la recuperació del cos i la repatriació, malgrat que en aquest cas sembla que serà molt complicat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris