cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Condemnen Mediapro a pagar 97 milions a Audiovisual Sport pels drets del futbol

El Jutjat de Primera Instància número 36 de Madrid ha estimat íntegrament la demanda promoguda per Audiovisual Sport -empresa participada al 80% per Sogecable i al 20% per Televisió de Catalunya (TVC)- contra Mediapro, segons ha informat avui Prisa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La sentència reconeix el contracte del 2006 sobre els drets del futbol i condemna Mediapro a pagar 97 milions a AVS.

La sentència estima íntegrament la demanda que AVS va presentar el juliol del 2007 contra Mediapro i desestima íntegrament les demandes de Mediapro contra AVS, Sogecable i TVC. Alhora, declara l'eficàcia del contracte signat el juliol del 2006 per AVS, Mediapro, Sogecable i Televisió de Catalunya sobre l'explotació del futbol.

A més, condemna Mediapro a pagar a AVS 97 milions d'euros per «danys» en el període al qual s'ha referit el procediment davant del Jutjat (des del començament de la temporada futbolística 2006/2007 fins al mes de febrer del 2008 -mitjans de la temporada 2007/2008-).

La sentència condemna, a més, Mediapro a pagar els costos processals, tant dels provocats per la demanda presentada per AVS, com per la reconvenció de Mediapro. Prisa, mitjançant un comunicat, ha assegurat que amb aquesta sentència ha guanyat «la guerra del futbol».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris