cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

Pendents dels resultats

Ahir no només estàvem pendents del resultat del Valladolid - Mallorca; hi havia uns altres resultats que ens interessaven molt, els de les consultes populars sobre la independència de Catalunya que se celebraven a 80 municipis catalans de 25 comarques diferents. Bé, quan deim que estàvem pendents dels resultats, no ho deim tant per saber quin percentatge dels votants votaria que sí, sinó per quin percentatge del cens electoral acudiria a les urnes. Això de les consultes sobre la independència és com els partits del Barça: ja saps que guanyarà i l'interès és saber per quants gols.

Bé, com en les anteriors ocasions, les consultes resultaren un èxit i ara estarem pendents de la pròxima tanda de consultes que serà el 25 d'abril, quan se celebrarà a ciutats com Girona, Lleida, Manresa, Reus i Figueres.

També, lògicament, estàvem pendents del premi Ramon Llull, concedit pel Govern de les Illes Balears a l'associació Voltor.

I pel que fa al Mallorca, ahir, en el seu desplaçament a Valladolid, tenia molt a perdre, i poc a guanyar. L'única cosa que podia recollir el conjunt de Manzano era una pulmonia...

Caldrà estar ben pendents dels propers partits de Mallorca que seran els que determinaran si el Mallorca continua en la lluita per una plaça europea per a la pròxima temporada o si el conjunt, una vegada garantida la permanència, ja perd tensió de competició.

Del que ja els avís que no estarem pendents és del resultat del matx de dimecres que ve entre França i Espanya. Només pregar que cap dels nostres no es faci mal i de cantar allò de "ni França, ni Espanya...".

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris