algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El futbol de ca nostra

Incorporació obligada
El Sant Rafel d'Eivissa ha fitxat el davanter José Manuel Romero, procedent de l'Olesa català, per reforçar una plantilla que havia quedat molt afectada per culpa de les lesions i les sancions d'alguns dels jugadors. En principi, segons ens comenta el tècnic del conjunt pitiús, Mario Ormaetxea, la intenció era incorporar algun jugador que estigués disputant una competició en la mateixa illa, però, veient les poques opcions que hi havia, han hagut d'anar a cercar-lo a fora. Romero és un davanter de 21 anys que abans de militar a l'Olesa ho havia fet a les files del Mallorca B. Ormaetxea ja ens ha confirmat que, tret que sigui necessari, el jugador seurà a la banqueta, però sens dubte serà una bona alternativa per a l'atac del Sant Rafel per la resta de temporada, en la qual l'exigència serà màxima per a tots els equips.

La història inacabable (I)
Els problemes de l'Eivissa sembla que no s'acabin mai, ni per bé ni per mal. Estancat en una situació límit, a una passa de la desaparició com a club de futbol, resulta que Antonio Stinà, vicepresident executiu del club, ahir vespre va mantenir una reunió amb el director esportiu, Ibon Begoña, en què abordaren la compexa situació econòmica de l'entitat.

La història inacabable (II)
A Stinà, però, se li acaba el temps. Si no fa que els jugadors cobrin tots els pagaments (no ho fan des del principi de la temporada), aquests es plantaran com feren en el darrer partit. Si això fos així, suposaria l'eliminació de l'equip de la competició, que, a més, no podria jugar en la categoria durant dues temporades. En resum, un panorama poc esperançador.

Bibi i el Ferret
La Fundació de l'Atlètic Balears i el gran dibuixant i caricaturista Antoni Bibiloni, Bibi, han arribat a un acord segons el qual el darrer es compromet a realitzar diverses vinyetes i dibuixos del Ferret (la mascota de l'Atlètic Balears que ell mateix va dissenyar), que passaran a ser de la propietat de la fundació del club per ser exposats dins la sala de juntes de l'Estadi Balear. L'acord es representarà mitjançant un acte que es durà a terme durant la mitja part del partit que enfrontarà demà l'Atlètic Balears amb el Campos a les 12.00 hores.

Socis d'honor
A canvi, el club de la Via de Cintura entregarà a Bibi i a la seva filla dos carnets de socis d'honor del llegendari equip. És un gest que ben segur agrairà el dibuixant, un fidel seguidor del conjunt blanc-i-blau des de petit, ja que el seu pare va jugar durant alguns anys en el club balear.

Futbolistes, de nou
En concret estam parlant de dos jugadors de la Penya Ciutadella de la Divisió d'Honor: Essomba i Leuko. Ara bé, el cas és també aplicable als jugadors que disputen les diverses competicions de tot l'Estat. Resulta que la FIFA, mitjançant un comunicat que envià a la Federació Espanyola, va paralitzar la norma posada en marxa des del principi de la temporada per la qual prohibia a tots aquells futbolistes estrangers menors d'edat que no tenien una situació regular dins l'Estat espanyol o no convivien amb els seus pares, jugar amb els respectius clubs. Aquesta, però, és una decisió provisional. Ara s'espera que en un termini de quinze dies la situació s'aclareixi. De moment, alguns, com Essomba i Leuko, podran tornar a entrar en el terreny de joc i sentir-se, de nou, plenament futbolistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris