algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Una segona oportunitat

"Alguna cosa està passant a l'Ono Estadi... T'ho perdràs?". Amb aquest lema el Mallorca presentà ahir la campanya d'abonats per a la segona volta de la Lliga, en la qual visitaran l'Illa els grans del campionat, com ara el Madrid, el Barça, el Sevilla i el València. Les nou victòries consecutives que els homes de Manzano han encadenat a Palma són la realitat que es vol mostrar a través d'un espot televisiu, la part central d'una iniciativa que serà present als mitjans habituals (televisió, ràdio i premsa) i a internet mitjançant les xarxes socials com el Facebook.

Amb els abonaments per al segon tramp del campionat l'aficionat vermell tindrà dret a presenciar 10 partits de Lliga i una possible semifinal de la Copa del Rei per uns preus que oscil·len entre els 205 (fons nord, home) i els 570 euros (tribuna coberta, home). Així, un nou soci que triàs el fons nord podria veure cada matx per un import de 20,5 euros. Amb la quota també tindran dret a presenciar tots els partits de les categories inferiors del club.
A més, cal recordar que no hi haurà dia del club, de manera que els aficionats no hauran de pagar per cap matx de Primera.

Tomeu Vidal afirmà que es vol donar "una empenteta a l'equip perquè consolidi els resultats que ha obtingut durant la primera volta. Volem que hi hagi una gran comunió amb l'equip", destacà. Per la seva banda, Bernat Vidal, director de l'agència Borbalán, explicà que allò que intenten és "mostrar realitats". "Per a la primera campanya el que volíem transmetre era il·lusió. Ara ja s'ha aconseguit i per això parlam de realitats", manifestà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris