nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

“El mòbil no s'ha aturat de sonar”

48 hores després d'haver debutat amb el primer equip del Mallorca, Sergi Enrich destacà que “només” té al cap treballar, perquè ell mateix va reconèixer que “encara” no havia “fet res”

114896

Sergi Enrich es va convertir en el centre d'atenció a la ciutat esportiva.

FOTO MONSERRAT

Quaranta-vuit hores després del debut a la Primera Divisió amb el primer del Reial Mallorca, el menorquí Sergi Enrich començava a assimilar la passa que havia fet en la seva carrera cap a l'elit del futbol. "Fa dos dies que el mòbil no s'ha aturat de sonar", reconeixia ahir un jugador que té molt clar quin és el camí a seguir per gaudir de més oportunitats en la millor lliga del món. "Només tenc al cap fer feina. Si ha d'arribar cap altra oportunitat, ja arribarà. Jo m'entrenaré a les totes per cercar-la", explicà el davanter, que a Cornellà disputà el primers minuts com a futbolista professional a 19 anys, només. De fet, sap que encara li queda un llarg recorregut per tenir un lloc entre les estrelles. "No pens en el futur, sinó en el dia a dia, perquè encara no he fet res", recordà Enrich després d'exercitar-se a la ciutat esportiva de Son Bibiloni a les ordres de Gregorio Manzano.

"Vaig complir el somni de tota la vida. Només vaig pensar que havia de sortir i fer-ho bé, córrer i gaudir-ne en tot moment", relatà el jove, que admeté que no s'havia alliberat dels nervis abans de l'inici del partit. "Quan els companys sortiren a encalentir i vaig veure molta gent, això m'impactà una mica i em vaig posar un poc nerviós, però després vaig parlar amb Nunes i amb Martí i em vaig tranquil·litzar", confessà un Sergi Enrich que se sentí "estrany" en el desplaçament cap a Barcelona. "Es donà la casualitat que el filial i els juvenils també hi viatjaven i, quan vaig veure que jo anava amb el primer equip, em vaig sentir un poc estrany", declarà el menorquí, que manifestà que l'oportunitat de jugar a Primera Divisió "ha vingut com ha vingut: no havia de debutar abans ni després".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris