algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

El futbol de ca nostra

Qui avisa no és traïdor
Ho dèiem ahir. Ja anunciàvem que la situació del Manacor era delicada i que, si no s'hi prenien mesures ben aviat, podia empitjorà. Els jugadors ja havien amenaçat que farien vaga si no se'ls pagava. I finalment ha estat així. Dilluns, els capitans de la plantilla varen anar a parlar amb el president del club, Vicenç Acuñas. En representació de tota la resta, reclamaren que ja s'havia acabat el termini en el qual se'ls havia promès que cobrarien els mesos d'octubre, novembre i desembre, que encara els deuen. Però, com que Acuñas els contestà que encara no podia pagar-los, es concretà la possibilitat pitjor de totes: des de dilluns estan en vaga (ja no s'entrenen) i, cosa encara més greu, si la situació no canvia, no es presentaran al partit del cap de setmana contra el Soledat.

S'adultera la competició
Si efectivament el Manacor no es presenta en aquest matx, l'adulteració de la competició serà inevitable. Per començar, suposarà la pèrdua del duel pel resultat de 3-0. Són tres punts que guanyarà el Soledat que, evidentment, sense tenir cap mena de responsabilitat en el cas, involuntàriament se'n beneficiarà respecte d'altres equips que perderen amb el líder. Però aquesta no n'és l'única conseqüència, atès que, si a curt termini no es capgira la qüestió i el Manacor no es presenta als propers tres partits, quedarà automàticament eliminat de la competició, amb tot el que això suposa, és a dir, una autèntica adulteració del campionat.

Enganats
Aquest és el sentiment que regna actualment al vestidor. Se senten enganats. Estan dolguts amb els màxims dirigents de l'entitat, perquè no entenen que no els pugui pagar. Però encara comprenen menys que hagi passat gairebé a principi de temporada, quan tan sols havien cobrat la mensualitat de setembre. Certament, això diu ben poc a favor de la planificació de la campanya.

Situació incòmoda
Tampoc no es pot perdre de vista en quina situació queda el tècnic de l'equip, Jaume Mut. L'entrenador dóna suport a la plantilla, però també té una responsabilitat amb el club. Per tant, s'haurà de presentar al compromís de diumenge encara que els jugadors no ho facin. És una situació que no hauria d'existir però per la qual ell haurà de passar. I després caldrà esperar per veure què passa: si pot tornar a entrenar els futbolistes i si pot tornar a competir.

Que no enteli la trajectòria
Ja ho hem dit. Si no es presenta davant el Soledat, el Manacor perdrà per 3-0. Però aquesta circumstància extraesportiva no pot entelar la immaculada trajectòria del conjunt de Jaume Mut: líder amb 49 punts, només amb un partit perdut i una mitjana gairebé de 3 gols per matx. Impressionant i digne de recordar.

Insígnia merescuda
Antoni Cardona, veterà balearico, rebé la insígnia d'or de mans del president de l'entitat, Fernando Crespí, pels 50 anys com a soci del club. És un reconeixement ben merescut per a un senyor que ja fa anys que acudeix al camp de la via de cintura acompanyat del seu fill i que n'ha viscudes de tots els colors amb l'equip de la seva ànima. Des d'aquí també volem fer el nostre petit homenatge a Antoni Cardona i a tots els qui van a l'estadi i han animat durant tants anys el conjunt blanc-i-blau.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris