muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Oliver: “El camp quedarà on és”

Des de la Regidoria d'Esports, estan convençuts que el camp no es tomarà i s'arribarà a un acord amb l'empresa Bordoy

 

"El camp quedarà on és". Així de contundent es mostrava el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Baldomero Oliver, en demanar-li sobre el futur del camp de futbol 7 de Son Mal Ferit. I és que, encara que falta concretar la resolució final, la polèmica està ja pràcticament resolta. Han estat necessàries, però, una manifestació, dues reunions oficials i multitud de gestions. Finalment, i si no hi ha cap canvi de darrera hora, l'empresa propietària del terreny no destruirà el camp. No caldrà, perquè l'IME (organisme que depèn de la Regidoria d'Esports) li proposarà una permuta per un terreny adjacent igual que el que ocupa el camp. Com diu el regidor Oliver, "nosaltres proposarem sobre plànols la permuta amb un terreny al costat que té els mateixos metres. El que volem és que no en surti ningú perjudicat, ni el futbol ni l'empresa", assegura el regidor.

La proposta encara no està en mans de l'empresa, per la qual cosa la Regidoria d'Esports considera que, abans que res, ha de consultar amb la d'Urbanisme si és possible i viable canviar un terreny lucratiu per un d'esportiu i viceversa. "Ho hem de fer, però complint amb la normativa, i ells han de dir si és factible o no. Tanmateix, personalment jo crec que sí", afegí Baldomero Oliver. Si no hi ha canvis, avui mateix la proposta passarà ja a mans de la Regidoria d'Urbanisme perquè faci possible les mencionades permutes.

Sembla, però, que tot això ja són qüestions que tan sols afecten l'Ajuntament de Palma i l'empresa Comercial Bordoy. El que queda clar és que tots els aficionats i aquells que practiquen l'esport a les instal·lacions de Son Malferit poden respirar tranquils, perquè el seu camp de futbol 7 es mantindrà. Ara queden enrere la manifestació del primer de setembre i les queixes de jugadors i d'aficionats del Soledat quan semblava que el camp desapareixeria. Tot indica que el futbol torna a ser el protagonista.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris