nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

L'alt cost fa inviable avui l'acomiadament de Pons

Javier Martí Asensio rosega claus per l'actitud de Nando Pons i Gregorio Manzano. La gran incògnita és saber quin poderós argument emprà el director esportiu per fer canviar d'opinió el conseller delegat

128682

Martí Asensio està indignat amb l'actitud de Fernando Pons.

C. ROMAN

 

Martí Asensio rosega claus. Està encès i indignat amb l'actitud del director esportiu, Fernando Pons, i l'entrenador, Gregorio Manzano. De fet, només l'alt cost de l'acomiadament salva avui Nando Pons. El director esportiu aconseguí capgirar la decisió del conseller delegat, Martí Asensio, que a més havia estat aprovada pel consell d'administració. Així, Marcos Martín continua com a director de futbol base i Pons conserva bona part dels seus col·laboradors. La direcció esportiva només perdrà dos dels components, que possiblement seran recol·locats en altres departaments del club.

La gran incògnita, encara sense resoldre, és saber quin poderós argument utilitzà el director esportiu davant Martí Mingarro. I és que Pons va demostrar la seva fortalesa en el si de l'entitat en fer canviar de parer la propietat.
Una de les hipòtesis que circulen amb més força és la de la intervenció de l'expresident Mateu Alemany davant els Martí Mingarro. La mediació de l'advocat andritxol podria haver estat decisiva per tirar enrere la decisió de substituir la direcció esportiva per un programa informàtic. Ni amb l'equip situat en zona de Lliga de Campions, després d'un magnífic inici de campionat, no s'ha aconseguit l'estabilitat necessària per treballar sense ensurts. Si dilluns era Manzano qui continuava atacant la propietat, que acusava de ser la principal culpable de la situació d'inestabilitat, la constatació del poder de Pons ha tornat a encendre la polèmica.

El director esportiu ha demostrat fortalesa davant el conseller delegat. Si fa un temps Martí Asensio havia perdut la confiança en Pons, ara la situació està tornant insostenible. El contracte del màxim responsable de la parcel·la esportiva, fins al 2014, és allò que n'atura la sortida. Martí Asensio es deixa aconsellar pels seus amics Gori Muñoz i Gonzalo Fernández, en una mostra de la poca sintonia que existeix entre les dues parts. La precària situació econòmica que viu l'entitat condiciona les decisions de la nova propietat, que no troba la manera d'imposar-se. Si en un primer moment el conseller delegat hagué de veure com Gregorio Manzano l'atacava públicament pel cas Bruno China, ara veu com el director esportiu ha tingut la força i l'habilitat suficients per persuadir Martí Mingarro d'una decisió ratificada pel consell d'administració. Amb el club immers en una polèmica constant, la situació pot esdevenir insuportable si els resultats deixen d'acompanyar l'equip. Les derrotes atiarien encara més el foc creuat entre el director esportiu i l'entrenador i el conseller delegat.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris