muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Parelles curioses

Em sap com a greu fer segons quines comparacions, però ja he trobat què sembla Manzano ni que sigui per inoportú, inadequat i un parells d'"ins" més. El delegat del govern espanyol, espanyol, Ramon Socias, no atura. Estic segur que Socias té molts d'elements positius -més que Manzano- i moltes accions a fer beneficioses per tots -també més que Manzano-, i és per això que no entenc que s'hagi embolicat d'aquesta manera primer en la no persecució dels guàrdies civils que no ens respecten com a mallorquins i, després, fent posar la bandera espanyola al municipi de Campanet. A veure, si la bandera s'hi ha de posar s'hi posa, però no té més feines la delegació del govern que la de pressionar, encalçar i, fins i tot, denunciar els ajuntaments de Mallorca que no tenen tot lo dia la bandera espanyola (i la resta, supòs) penjades?

A Manzano també li passa sovint: no li basta a controlar l'equip que, a més, ha d'anar a encalçar na "Maria per sa cuina" o el propietari del club pel rebost. Manzano i Socias tenen moltes feines a fer, però sembla que una barreja de notorietat, ganes d'embullar, beneitura i poca prudència els du a cometre actes i fer declaracions que no fan més que qüestionar la seva aparent capacitat per desenvolupar la responsabilitat que tenen encomanada.
I ja que parlam de parelles, val la pena fer notar que la Lliga sembla que tornarà a ser cosa de dos. El Reial Madrid i el FC. Barcelona ja ens han donat indicis que ells juguen a una altra lliga, una lliga diferent, més cara, amb millors jugadors, amb majors pressuposts, amb més interès mediàtic..., potser amb el temps s'hauran de fixar unes bases que evitin que els doblers no creïn tantes distàncies entre uns equips i uns altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris