nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

“Hem de tancar el club portes endins”

Gregorio Manzano ja està cansat que l'actualitat institucional eclipsi l'esportiva i va demanar que aquests tipus d'assumptes es resolguin sense que surtin a la llum

Gregorio Manzano vol que els assumptes de caire institucional que afecten el dia a dia del Reial Mallorca es resolguin "de portes endins" per tal que no eclipsin l'actualitat esportiva del conjunt vermell. I és que, quan semblava que amb la venda del club els focus d'atenció se centrarien exclusivament en qüestions esportives, primer l'enfrontament entre el conseller delegat i el tècnic i després les retallades de personal que Javier Martí Asensio du a terme han tornat a deixar de banda el futbol.

"Hauríem de tancar el club de portes endins, perquè els aficionats ja comencen a estar cansats d'aquests assumptes. L'únic que pretenc és que es normalitzi tot. Que tot s'aclareixi per poder tenir una temporada tranquil·la, perquè la gent el que vol és sentir a parlar de futbol", explicà Manzano.

El tècnic vol que qüestions com la dels acomiadaments se solucionin dins el club sense que transcendeixin. En aquest sentit, l'entrenador andalús va afirmar que no sap que hi hagi hagut acomiadaments en la secretaria tècnica del club.

"Jo no tenc notícies que ningú se n'hagi anat. Avui (per ahir) dematí he parlat amb Marcos Martín i Miguel Magaña m'ha portat uns informes", digué i afegí que, "quan succeeixi, ja us diré com ens afecta".

En el sentit estrictament esportiu, Manzano va qualificar el rival de la cinquena jornada de Lliga, el Valladolid, "d'imprevisible", ja que no ha perdut cap dels dos partits com a local i ha guanyat i empatat en els dos desplaçaments.

"El Valladolid és un equip imprevisible i, per tant, hem d'estar amb les orelles ben dretes i no confiar-nos", va destacar Manazano, que remarcà la importància dels duels que es juguen a l'Ono Estadi.

"Els enfrontaments de casa tenen aquell valor afegit d'haver de guanyar el major nombre de punts possible per obligació. El Valladolid és un contrincant del nostre grup de treball que curiosament ha perdut els dos partits de casa. En canvi, ja estam avisats del que ens trobarem amb el que va passar a Saragossa, d'on s'emportaren els tres punts", apuntà el tècnic.

Manzano, que considerà que la posició actual en la classificació és "relativa", manifestà que, si sumàssim els tres punts contra l'equip que dirigeix José Luís Mendilíbar es podria qualificar aquest inici de campionat de "molt bo".

"No serà fàcil, però si, podem cantar victòria, podríem dir que el començament de temporada ha estat molt bo, ja que haurem guanyat els tres partits com a locals", assenyalà. I és que el conjunt acumularia 10 punts, una quantitat que permetria afrontar amb més tranquil·litat la resta de campionat.

Per al compromís de diumenge Manzano avançà que l'equip que sortirà a la gespa tindrà un "tarannà més ofensiu" que el que sortí al Sánchez Pizjuán.

"Són partits diferents, però el fet que juguem a casa ens farà tornar a tenir un tarannà més ofensiu", indicà Manzano, que considerà "demagògia" les crítiques rebudes per les rotacions que efectuà contra el Sevilla.

"Quan un rota i guanya no passa res, i quan perds et demanen per què has rotat. Aquest assumpte és demagògia, però respect totes les opinions", assegurà el tècnic andalús.

L'entrenador vermell es considerà "optimista" sobre la possibilitat que Dudú Aouate es pugui situar sota els pals després de l'esquinç que patí a Sevilla.

"Demà (per avui) farem la darrera prova. No està pitjor del que pensàvem que podria estar, som optimista. Esperarem a demà", confirmà el tècnic, que pensa que s'ha de superar "el llindar" del Valladolid per poder dir que s'ha tingut un inici de temporada "molt bo".

La cúpula directiva en ple, de visita a la Ciutat Esportiva

La cúpula directiva en ple es deplaçà a Son Bibiloni per seguir l'entrenament del primer equip i del Mallorca B. Encapçalat pel propietari, Javier Martí Mingarro, hi anaren el president, Tomeu Vidal; el conseller delegat, Javier Martí Asensio, i el vicepresident, José Miguel García.

En un primer moment, el conseller delegat parlà uns deu minuts amb Manzano i amb Toni Servera. Després, seguí les evolucions de l'entrenament assegut tot sol. La resta de la comitiva es reuní amb Martí Asensio, després d'haver estat una bona estona voltant per Son Bibiloni.

En aquest moment, els quatre pesos pesants de l'entitat saludaren Gregorio Manzano.

El tècnic, en roda de premsa, afirmà que no sabia el motiu de la visita i destacà que "no s'han de treure les coses de context". I és que fa molt temps que no es veia la cúpula directiva en ple per Son Bibiloni.

Més fàcil per als seguidors

Encara que no es farà públic fins dilluns, el Mallorca, Air Europa i Sol Meliá varen arribar a un acord per tal que els seguidors mallorquinistes gaudeixin de més facilitats per seguir el conjunt en els enfrontaments fora de casa.

Per un preu aproximat de 100 euros, els aficionats gaudiran de desplaçament i allotjament en un hotel de quatre estrelles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris