algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Toni Tatxa ho deixa

El cap de seguretat i manteniment del Mallorca es retira després de més de trenta anys al servei del club

El cap de seguretat i manteniment del Reial Mallorca, Antoni Planas, més conegut a l'entorn mallorquinista per Toni Tatxa, deixa el càrrec després de més de 30 anys dedicats al club. Tatxa viurà el seu darrer partit com a màxim responsable de la seguretat de l'Ono Estadi demà contra el Valladolid.

Tot i que el club li va oferir continuar-hi fins a final de temporada, Planas ha decidit jubilar-se. I és que, tal com ell mateix reconegué, està esgotat.

"Estic molt cansat i necessit descansar. Després de tots els esdeveniments dels darrers temps, estic com a deprimit. Vaig parlar amb la família i vaig decidir que era el moment de deixar-ho i no perdre més el temps", explicà un dels personatges més estimats de l'entorn mallorquinista.

Tatxa, de 67 anys, vinculat al club del seu cor durant més de 30 anys, ha passat per tots els graons de l'entitat. Va començar-hi la relació com a penyista, de la Penya Arrabal. A partir d'aquí, ha exercit de cap d'expedició i ha desenvolupat qualsevol tasca que suposàs un benefici per al Mallorca, fins a la seva darrera feina, de cap de seguretat i manteniment de l'Ono Estadi.

La Penya Arrabal

Malgrat que no ocupi cap lloc dins l'organigrama del Mallorca, Tatxa continuarà lligat al món del futbol i, ben segur, serà un dels habituals a Son Moix per seguir les evolucions del Mallorca. A partir d'ara, però, ho farà de darrere la barrera.

Actualment és el president de la Penya Arrabal, un dels clubs amb més projecció del futbol base de les Illes. Aquesta serà, a partir d'ara, la seva gran ocupació i preocupació. Planas presideix una entitat amb 17 equips, que van des dels més petits, els prebenjamins, fins al de la Primera Regional Preferent. Una feina que el distraurà, però que no impedirà que cada diumenge vagi a veure el seu estimat Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris