muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Nando Pons queda tot sol en la secretaria tècnica

El conseller delegat, Javier Martí Asensio, té decidit prescindir de tots els col·laboradors del director esportiu del Reial Mallorca i substituir-los per una base de dades completament informatitzada

110992

Nando Pons a una foto d'Arxiu.

C. ROMAN

El departament tècnic del Reial Mallorca serà el que més patirà les conseqüències de les retallades de personal que preveu el pla de reestructuració de plantilla que ha posat en marxa la família Martí Mingarro i que pot afectar més d'una vintena de treballadors de club, amb l'objectiu de reduir despeses per poder quadrar el balanç econòmic a final de curs. Així, el director esportiu, Nando Pons, quedarà tot sol i veurà com l'equip de col·laboradors serà substituït per un programa informàtic que conté una immensa base de dades amb informació referent als futbolistes d'arreu del món, que a partir d'ara serà la nova eina per pentinar el mercat de fitxatges.
Aquest canvi no fa cap altra cosa que confirmar un cop més la mala relació existent entre Nando Pons i el conseller delegat, Javier Martí Asensio, qui únicament el conserva en plantilla per no haver de fer front a l'alta indemnització que el Mallorca hauria de pagar per compensar-li l'acomiadament.

De portes a fora, les decisions que afecten la parcel·la tècnica es prenen en equip i tot són copets a l'esquena. Tanmateix, de portes endins, cada pic transcendeix més la manca de confiança que Martí Asensio té en el director esportiu. Amb aquesta renovació profunda del departament tècnic, el conseller delegat deixa a Nando Pons dues opcions: o dimitir o passar per la pedra i acatar el nou sistema de funcionament de la secretaria tècnica.
En una entrevista realitzada ahir a la cadena Cope, Javier Martí Asensio posà bona cara i afirmà que "vull que Nando Pons continuï en el càrrec, però haurà d'acceptar la nova manera de funcionar de la secretaria tècnica. La seva continuïtat càrrec depèn únicament i exclusicament d'ell". A més, el braç executiu de la nova propietat del Mallorca insistí a destacar que els acomiadaments que es duen a terme responen a qüestions purament econòmiques d'un club que, en la seva opinió, està "sobredimensionat".

Nando Pons tingué l'oportunitat d'escoltar els nous plans de Martí Asensio en una reunió que ambdós mantingueren ahir horabaixa a les oficines de l'Ono Estadi. Això no obstan, no acaba aquí la història per al director esportiu mallorquinista. Per si no n'hi hagués prou amb el fet de veure com, un per un, els homes de confiança i col·laboradors es veuran obligats a abandonar la nau del Mallorca, Nando Pons haurà de resignar-se ara a compartir ‘despatx' amb Gregorio Muñoz, Gori, i amb Gonzalo Fernández, dos intermediaris que disposen de l'amistat i la confiança de Martí Asensio. Cal recordar que Gregorio Muñoz fou qui recomanà el fitxatge de Bruno China contra la voluntat del tècnic Gregorio Manzano. Martí Asensio reconegué ahir que tant Muñoz com Fernández treballaran d'intermediaris en l'assessorament de fitxatges i puntualitzà que "no cobraran ni un sol euro per la col·laboració i aprofitarem la feina per obrir nous mercats". Finalment, el conseller delegat volgué deixar ben clar que "la darrera decisió a l'hora de fitxar o no un futbolista serà meva, amb l'assessorament de "Nando Pons".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris