muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Setmana tensa a Son Moix

En els pròxims dies es faran efectius els acomiadaments de personal del departaments tècnic, de comunicació, de màrqueting i de la Fundació, i que podrien afectar entre 15 i 25 treballadors del club

Tot i que ja som a dimecres, la setmana serà llarga, però molt llarga, a les oficines de l'Ono Estadi, on el clima de tensió creix per moments. És preveu que en els pròxims dies la nova propietat del Reial Mallorca, encapçalada pel conseller delegat, Javier Martí Asensio, faci efectiva la tan comentada retallada de personal que podria afectar entre 15 i 25 treballadors del club del departament tècnic, de comunicació, de màrqueting i de la Fundació.
Martí Asensio ja ha mantingut les primeres reunions amb el director esportiu, Nando Pons, i amb el director financer, Ernesto Chaves, per acabar de confeccionar la ‘llista negra'.

D'altra banda, tot aquest procés de reestructuració laboral del club balear s'està duent a terme en un clima de tensió, ja que creix la indignació dels diferents treballadors davant la incertesa i la manca d'informació oficial per part del club referent a la seva situació. Mentre això passa, Martí Asensio, que insisteix en la necessitat d'aquesta retallada de plantilla per equilibrar el balanç d'ingressos i despeses i millorar la situació econòmica d'un club, segons ell, "sobredimensionat", només lamenta el fet d'haver fet públiques abans d'hora les seves intencions. També es mostra disgustat amb les diverses filtracions que s'han fet a la premsa, algunes de les quals no es corresponen a la realitat. Així les coses, el partit d'ahir entre el Mallorca i el Sevilla concedí unes hores de treva a l'arribada del temporal que s'intueix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris