muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Prats ja és el substitut de Marcos

Fernando Pons queda completament sol en la direcció esportiva del Reial Mallorca, ja que tots els seus tècnics seran acomiadats. El departament de comunicació patirà també una severa reducció

Javier Martí Asensio ha decidit reorganitzar el Reial Mallorca. El conseller delegat de la Societat Anònima Esportiva ha optat per prescindir dels serveis de la totalitat dels treballadors de la direcció esportiva, amb l'excepció del seu màxim responsable, Fernando Pons, que de moment continuarà a l'entitat. El conseller delegat no confia en Fernando Pons, però l'alt cost que implicaria acomiadar-lo ho ha fet impossible. En tot cas, el club no descarta que Pons acabi presentant la dimissió. Marcos Martín de la Fuente, fins ara responsable del futbol base de l'entitat, abandonarà el club, després de percebre la preceptiva indemnització. Javier Martí Asensio pretén impulsar la feina amb els més joves, ja que considera imprescindible que en el primer equip hi hagi en un futur un bon grapat de futbolistes de la pedrera. Martí Asensio, amb la clara intenció d'impulsar el futbol base, ha nomenat Antoni Prats màxim responsable de Son Bibiloni.

Així mateix, Paco Navarrete, que era el tècnic de confiança de Fernando Pons i Marcos Martín de la Fuente, també deixarà el club. A més, abandonaran la direcció esportiva homes com Óscar Montiel, Gabriel Vidal, Miquel Magaña, Sebastià... La retallada no es limita al departament esportiu i afectarà també el de comunicació, on el personal quedarà reduït a només dues persones. D'aquesta manera, el club comença a patir les retallades que anuncià el conseller delegat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris