algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Concentració

Primera golejada de la temporada. Millor que hagi estat a favor. La suposada "millor Lliga del Món" té equips com el rival del Mallorca d'ahir, el Tenerife, que amb tots els respectes, i per dir-ho suaument, no forma part de cap elit futbolística.

El Mallorca, que tampoc es pot dir que sigui un dels grans d'Europa, va passar per damunt el conjunt africà i ho va fer, òbviament perquè la plantilla de Manzano atresora molta més qualitat, però també (i sobretot) perquè els jugadors mallorquinistes, a diferència d'altres començaments de temporada, surten molt més "endollats" al partit des del primer minut. La diferència és, per damunt de tot, la concentració.

Ahir el Mallorca va ser molt superior al Tenerife en totes les línies. Des del porter fins a la davantera. El fet que el conjunt canari acabàs el partit amb nou jugadors és més una conseqüència de la pallissa que li estava pegant el Mallorca que no l'origen d'aquesta.

El conjunt mallorquinista està signant un dels començaments de campionat més bons. I per trobar-ne un de similar ens hem de remuntar a l'època en què el gran tècnic (sens dubte millor entrenador que comentarista televisiu) Héctor Cúper comandava al Mallorca. I parlant d'aquella gloriosa època, crec que si els homes de Manzano mantenen el nivell de compromís i concentració demostrat fins ara, i se signa definitivament la pau entre la propietat i el cos tècnic, aquesta temporada el Mallorca podria acabar en posicions equiparables a les de l'era Cúper.

Tampoc ens hem de precipitar, el Mallorca ha tengut una bona arrancada i falta veure com respon davant equips de major entitat d'aquells als quals s'ha enfrontat fins avui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris