nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El futbol de ca nostra

Sant Rafel
L'equip eivissenc no vol despertar del somni en què s'ha instal·lat en aquest inici de temporada. Per això els homes d'Ormaetxea preparen a consciència el partit contra el Mercadal. Al camp tot s'oblida, però és d'agrair l'actitud de l'equip menorquí, que a petició dels pitiüsos i quan el matx s'havia de jugar diumenge a les 12 del dematí, varen acceptar canviar a dissabte perquè així hi hagués més afluència de públic. Serà interessant veure com Ormaetxea resol els problemes que té per confeccionar l'onze titular, especialment en la línia d'atac. Salazar (precisament exjugador del Mercadal) està pràctiacament descartat segons ens informa el mateix entrenador per la lesió que arrossega en el turmell; mentre que Adrià Ramos està sancionat, ja que l'expulsaren en l'anterior partit, davant l'Arenal. Així, Ormaetxea només pot disposar de Carlos Fernández com a davanter de l'equip eivissenc. El migcampista Pedro, en canvi, torna després de cumplir un partit de sanció.

6 àrbitres
Amb el començament oficial de l'Europa League es posa en pràctica la nova normativa: sis àrbitres per partit. És a dir, a més dels 4 ja habituals, n'hi haurà dos més situats cada un al límit exterior (fora del camp) de les dues àrees. La seva funció bàsica és veure de prop els gols fantasma però també aconsellar l'àrbitre sobretot allò que succeeixi dins l'àrea (penes màximes, simulacions de faltes, agressions, empentes, etc). A priori sona bé, però es plantegen una sèrie de problemes que encara no s'han resolt. I d'això hem parlat amb l'exàrbitre Àngel Rodado Rodríguez. Ens ha dit que veu amb bons ulls aquesta nova opció, aquest reforç, i que de ben segur que quatre ulls més ajudaran a fer que hi hagi manco errors. Però alerta que si són persones (sense fer ús de nova tecnologia) les errades humanes continuaran. També hem comentat si seria possible aplicar la nova mesura a les categories inferiors. I ho veu difícil, ja que a vegades, diu, ja costa trobar un sol àrbitre per xiular un partit. En definitiva, però, és prest per treure'n conclusions

At.Balears
Malgrat l'irregular inici de temporada, també ens arriben bones notícies del club Atlètic. I és que, segons ens expliquen, la iniciativa de fixar el carnet d'abonat a 25 euros (és l'únic club de tot Mallorca) ha estat tot un èxit. El resultat és que avui dia hi ha devers 1.100 socis entre abonats, bàsics i d'honor. A més, també hem de comptar els 300 carnets VIP que van a parar a mans de càrrecs polítics, d'institucions o altres persones vinculades a l'Atlètic Balears o bé al món del futbol en general. Cal recordar que la iniciativa de posar un abonament a un preu ben econòmic fou creada a través de l'Àrea Social del club i pretenia premiar aquells qui l'any passat donaren suport a l'equip durant tota la temporada i patiren el descens a la Tercera. I això sense oblidar la crisi econòmica que hi ha de rerefons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris