nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Martí Asensio: “Hi haurà retallades”

El conseller delegat del Mallorca deixà clar que la política d'austeritat afectarà totes les esferes. Reconegué que hi ha àrees que estan “sobredimensionades” i que s'han d'adaptar a la realitat que viu l'entitat

38902

Martí Mingarro i Hidalgo, amb la nova camiseta.

Ferran Aguiló(Monserrat)

La política d'austeritat que regna en el Reial Mallorca afectarà totes les esferes del club, tal com reconegué el conseller delegat de l'entitat, Javier Martí Asensio, en la presentació de l'acord de patrocini amb Air Europa.
"Hi haurà retallades. No queda més remei. Hem d'adequar l'empresa a la realitat", destacà Asensio, que digué que la disminució de les despeses també l'afecten. "S'haurà d'escurçar per tots els costats, començant per jo mateix. Som el primer que he vingut aquí minvant moltíssimes coses, viatges, hotels i continuu amb el meu mòbil personal, que pag jo. És un missatge que voldria donar a tothom", explicà el conseller delegat. Un dels motius que portaran Martí Asensio a efectuar aquesta remodelació rau en la inflació de càrrecs que pateix el club, que el qualificà de "sobredimensionat".

"El club que hem trobat està molt sobredimensionat. El gestor anterior devia creure que no, però jo pens que sí. Per això, desgraciadament, s'ha de prescindir de coses", afirmà Martí Asensio. Tot i reconèixer que el club necessita una neteja, Martí Asensio no volgué donar cap nom ni cap càrrec, amb l'excepció de Na Dimoniona, que ja no sortirà en el proper partit. "No hi ha cap decisió presa, però s'ha d'adequar el Mallorca a les seves possibilitats reals", digué. En aquest sentit, manifestà que les "escurçades" arribaran "fins on sigui" per permetre quadrar els balanços. La venda de jugadors serà el pilar fonamental de la nova gestió, afegí.

"Haurà de ser fins on hagi d'arribar el Mallorca per estar amb uns ingressos i unes despeses que permetin tenir un desfasament de cinc o sis milions que mitjançant la venda de jugadors, evidentment, ho podem quadrar", explicà el conseller delegat. I és que Martí Asensio es mostrà "optimista" sobre la possibilitat de deixar el club amb deute zero en menys del que havia previst. "Allò que pretenc és deixar el club sense deute. Cada vegada som més optimista que pugui ser en menys temps que en els quatre o cinc anys que vaig dir en un principi", destacà el conseller delegat del Mallorca. Martí Asensio també va destacar que desitjaria més implicació de les administracions i va reconèixer que mantenir la pista d'atletisme "no té gaire lògica". En aquest sentit, ramarcà que no coneix el projecte que s'havia presentat per remodelar Son Moix, encara que l'estudiarà. A més, va valorar de la mateixa manera l'estat del Lluís Sitjar, sobre el qual també es treballa.

Air Europa és el nou patrocinador del Mallorca

Air Europa es va convetir ahir dematí, de manera oficial, en el nou patrocinador del Reial Mallorca per a aquesta temporada. Així, tanca el conjunt d'empreses mallorquines que s'han afegit al projecte de la família Martí Mingarro. Amb la presència del propietari del Mallorca, Javier Martí Mingarro; el president del club, Tomeu Vidal; el conseller delegat, Javier Martí Asensio; el president de Globalia, Juan José Hidalgo, i el sotsdirector general de l'Air Europa, José Maria Hoyos, es presentà un acord de col·laboració que es basarà en l'intercanvi de serveis.
Air Europa no abonarà una quantitat de doblers per lluir el logotip a la camiseta, sinó que es convertirà en l'aerolínia amb la qual el primer equip, el filial i el juvenil de la Divisió d'Honor es desplaçaran en els seus compromisos fora de Mallorca.

A més, els aficionats mallorquinistes gaudiran de descomptes a través de l'agència de viatges del grup Globalia, Halcón Viajes. Es pretén facilitar que els aficionats tinguin més facilitats per poder acompanyar els de Manzano.
Tal com destacà Tomeu Vidal, la nova propietat ha cercat una "vinculació amb empreses de Mallorca" per tal d'augmentar les relacions comercials del club, com ja ha fet amb Quely i Sol Meliá. El president de Globalia, Juan José Hidalgo, anuncià que la família Martí Mingarro sempre el tindrà a "disposició seva" per ajudar-los en el que pugui. I és que Hidalgo, accionista del Salamanca, sap el que és el món del futbol i valorà la valentia de la nova propietat per ficar-se en un món com aquest. "S'ha de tenir molt de cor i il·lusió per ficar-se a un club de futbol. Sou molt valents", digué Hidalgo, el qual recordà que si arriba una empresa amb doblers, Air Europa es retirarà.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cremantdièsel, fa mes de 11 anys
Comença a retallar-te el sou a tu i a tots els que hi ha darrera i no fan res i cobren molt, hipòcrita de mil parells de...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris