muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Se cerquen solucions per a Son Malferit

L'IME es va reunir amb la Federació, els usuaris i els propietaris del camp de futbol 7 de la discòrdia

Després de veure com els usuaris de les instal·lacions de Son Malferit es manifestaven per l'amenaça de la pèrdua del camp de futbol 7, l'IME va convocar una reunió entre les parts implicades per cercar-hi solucions.
La trobada va arreplegat totes les parts implicades. El president de l'IME, Baldomero Oliver; el de la Federació de futbol de les Illes, Miquel Bestard; un representant de l'empresa Comercial Bordoy (propietària dels terrenys on s'ubica el camp), Jaume Català; i un representant de la gestora del Soledat que nom Felix Peralta tractaren quina era la millor manera d'arribar a un acord que beneficiàs totes les parts.

Tot i que no es va arribar a cap acord definitiu, les parts mostraren una actitud conciliadora. Així, es va partir de la premisa que s'havia de mantenir la instal·lació sense que l'empresa en sortís perjudicada. D'aquesta manera, l'IME es va oferir a cercar un terreny alternatiu per tal de permutar-lo amb el del camp de futbol 7. I és que el principal objectiu de l'àrea encapçalda per Baldomero Oliver és mantenir aquesta infraestructura en el pla d'instal·lacions de l'Institut Municipal de l'Esport. Les parts quedaren convocades per continuar les converses dilluns que ve després de veure la predisposició per trobar-hi una solució beneficiosa per a tothom.

Sense llicència

El conflicte entre els usuaris del camp de futbol 7 de Son Malferit, l'IME i l'empresa Comercial Bordoy va començar la setmana passada quan membres de la Soledat es manifestaren contra l'Ajuntament per la possible pèrdua del camp de futbol 7. I és que els tècnics de Comercial Bordoy ja havien pres mesures per tancar-ne la parcel·la. D'aquesta manera, els usuaris alçaren la veu per defensar les inversions que s'hi havien fet. Allò que no sabien era que el camp de futbol 7 es construí sense la pertinent llicència d'obres, fet que va impossibilitar que es detectàs que era propietat de l'empresa distribuïdora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris