nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El futbol de ca nostra

Se cerquen promeses
Ens comenten que el nou equip cadet d'Es Pla, fruit del conveni entre els equips dels municipis de Porreres, Vilafranca i Montuïri, és un projecte molt ambiciós per fer una plantilla potent i que formi jugadors amb una bona projecció. El problema és que només tenen 14 jugadors en nòmina. Problema greu si tenim en compte que l'equip enguany juga a la Primera divisió Regional. I és que la bona voluntat de les directives dels tres equips per dur a terme l'acord no fou un impediment perquè el projecte començàs a funcionar a principi de juliol. Tard, perquè són dates en què els infants són de vacances i com que fins aleshores no es va saber si hi hauria o no equip per a aquesta temporada, 6 jugadors van decidir no esperar i partiren (2 a Manacor, 3 a Llucmajor i 1 a Inca).
El cas és que els mateixos responsables calculen que necessiten 4 o 5 jugadors més per afrontar amb garanties la temporada, de manera que aquells que estigueu interessats podeu telefonar als números 609 484 449 i 639 700 575 i els responsables vos donaran més informació d'allò que heu de fer si vos hi voleu inscriure.

Santanyí
Després d'un mal començament de temporada, en què el Santanyí compta per derrotes els dos partits que ha jugat (el darrer a camp propi contra el s'Arenal), convé que ningú no es deixi endur pels nervis. En primer lloc, perquè en només dues jornades de lliga ja hem sentit la paraula fracàs (un poc prest?). I en segon lloc, perquè s'ha de confiar que els jugadors donaran la cara i sortiran a les totes en els propers partits. Hem parlat amb l'entrenador del Santanyí, Miquel Àngel Tomàs, que, a pesar de deixar clar que el seu equip no és un dels candidats al campionat, també ha dit que el club té una bona plantilla i que creu que al final estarà classificat en una de les 10 primeres posicions. Tomàs també ha volgut recordar que el seu conjunt ha rebut una important retallada econòmica (no ha estat l'únic) i que se n'han anat jugadors que foren importants l'any passat: el porter Linares, Dani Camacho, Merino... Amb tot això, també ens ha assegurat que l'equip millorarà. Donem-li temps.

Manacor Futbol Sala

Des del club ja han fet oficial la baixa del jugador Guillermo Iturbe per a aquesta temporada. El futbolista mallorquí es desvincula així del seu equip de les 3 darreres temporades per fitxar pel Brisas port de Primera Nacional A.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris