cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Els homes de Manzano

El tècnic del Reial Mallorca disposarà aquesta temporada d'una plantilla compensada, amb dos futbolistes de diferents característiques en cada posició i amb una mitjana d'edat de 26,5 anys

Gregorio Manzano està satisfet amb la plantilla actual. Encara que ho va fer amb la boca petita, el tècnic andalús reconegué divendres passat en roda de premsa que "hem completat una plantilla equilibrada en si, compensada i amb un nombre suficient d'efectius per tenir solucions a tots els problemes que puguin sorgir al llarg de la temporada". Manzano destacà sobretot el fet de tenir dos jugadors per lloc i de "característiques diferents".
L'entrenador mallorquinista fou sincer en reconèixer que "els futbolistes que han vingut no eren tots els que en principi teníem pensats", però, malgrat tot, es mostrà satisfet amb les vint-i-quatre cares que cformen l'equip.

Després de les baixes d'aquest estiu de jugadors força importants, com Miquel Àngel Moyà, Juan Arango, José Manuel Jurado, Cléber Santana, Leonel Scaloni i David Navarro, i d'altres no tant, com Óscar Trejo i Juanmi Callejón, al Reial Mallorca li han bastat els sis reforços que han arribat -Bruno China, Rubén González, Julio Àlvarez, Paolo Pezzolano, Felipe Mattioni i Borja Balero- i la recuperació d'alguns futbolistes cedits, com Tuni i Víctor Casadesús, per tornar l'equilibri a la seva plantilla, la qual presenta un mitjana d'edat de 26,5 anys.
Aouate i Lux seran els encarregats de defensar la porteria amb el porter del filial Nauzet a la recambra per si hi hagués algun contratemps.

En defensa, destaca el fet que, igual que la temporada passada, Manzano només disposarà de 3 centrals -Nunes, Rubén i Ramis- després de donar llum verda a un nova cessió de Martí Crespí. Hi haurà dos laterals per banda.
En el centre del camp, el Mallorca té una autèntica saturació de futbolistes amb quatre pivots defensius -Martí, Mario, Bruno China i Alberto-, tres extrems drets -Julio Àlvarez, Varela i Óscar Díaz-, dos extrems esquerrans -Tuni i Castro- i dos volants -Borja Valero i Pezzolano. Finalment, en atac, seran quatre els davanters que es disputaran l'únic lloc disponible en l'onze inicial, ja que Manzano acostuma a jugar amb un sol punta: Aduriz, Webó, Keita i Víctor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris