muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Martí Asensio: “Per pagar més els fitxatges no són millors”

El conseller delegat del Reial Mallorca, Javier Martí Asensio, es va mostrar "orgullòs" de la feina que ha portat a terme en matèria de fitxatges i va destacar que malgrat "hagués tingut més diners, hauria fet els mateixos fitxatges".

"Si haguéssim tingut més doblers hauria fet els mateixos fitxatges. No sempre per pagar més els fitxatges són millors. En l'àmbit esportiu és difícil haver-ho fet millor", es va felicitar el conseller delegat de la seva gestió, a més d'afegir que en totes les cessions s'havia aconseguit una opció de compra, per la qual cosa s'havia conformat una "plantilla patrimonial".

"El conjunt que hem fet enguany és patrimonial, és a les nostres mans que tots quedin. Que no ens passi com enguany, tots els fitxatges són a les nostres mans que quedin l'any que ve", va explicar Martí Asensio, que en el cas de Borja Valero xifrà l'opció de compra en 4 milions d'euros.

En aquest sentit, Asensio va destacar que Borja ha arribat "en les condicions que ens havíem marcat". "Ha vingut en les condicions que ens havíem marcat, perquè si no, no hauria vingut. L'economia és la que és", va recordar el conseller delegat sobre la situació financera del club, sobre la qual va afegir que en totes les operacions les opcions de compra "són raonables" per al Mallorca.

En aquest sentit, va qualificar el paper de Fernando Pons en les negociacions amb la màxima nota possible. "Jo he estat present en les negociacions, però Nando Pons ha estat qui les ha portat i li don un 10", digué.

Pel que fa a la situació financera, Martí Asensio va dir que en el club hi ha "un forat" que ell intentarà tapar, a més de recordar que es reduïran totes aquelles despeses que no siguin imprescindibles per al funcionament de l'entitat.

"Hi ha partides dels balanç econòmic que s'han de reduir. Tenim un forat econòmic que he vingut a intentar salvar i hi haurà coses que no agradaran, però que s'hauran de fer", anuncià.

Quan li demanaren si es repetirien les gratificacions, Martí Asensio les englobà en "les coses que no agraden", i digué que Fernando Pons no "en cobrarà".

Pel que fa a les obligacions econòmiques a les quals haurà de fer front l'entitat, Martí Asensio es va mostrar tranquil i confiat. Els jugadors cobraran la seva fitxa quan els toqui, per això treballarà el conseller delegat.

"Fins al 30 de juny de 2010 no hi ha obligacions de pagament per part del Mallorca i quan hi siguin, pagarem. Si haguéssim fet un altre tipus de fitxatges estaria preocupat", manifestà el dirigent vermell.

Sobre el seu enfrontament amb Gregorio Manzano, Martí Asensio afirmà que des de la premsa s'havia "maximitzat".

"Heu maximitzat el problema, perquè no és tan enorme com ho heu venut. Cada un ha de ser al seu lloc. La relació entre Manzano i Javier Martí és bona. Començarem de zero, oblidarem tot allò que ha passat i cercarem el millor per al Mallorca". Afegí que no "juga cap partida" amb l'entrenador, sinó que "defensam la mateixa camiseta.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per juan, fa mes de 11 anys
Molt be per en Marit Asensio.Ha fet feina mes be o menys be pero que estiima mes al Mallorca que els mallorquins.Els fitxatges per mi un exit rotund.Els mallorquinistes no merexem mes.ELS COMENTARIS de algunes persones pels passsadisssos de l´estadi abans del partit del XEReZ EREN decebedores.sON XERECS,no tenim equip etc.Quan va acabar el partit canviaren de cantet: !no,no,no, no som tan dolents.No se que diran ara amb els nous fitxatges.Crec que pensaran igual.O es que estan frustats o els mitjans de comunicacio amb els fitxatges abusrdos del Madird i del Barcva els han menjat es coco.VISCA ASENSIO I EL MALLORCA.i SOBRETOT A anar al camp a animar.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris