nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

“La prioritat ara és pagar els jugadors”

El vicepresident de l'Atlètic Balears, Tomeu Salas, espera que Procampo aboni aviat els 15.000 euros que deu al club

L'Atlètic Balears informà dilluns que té un deute d'uns 15.000 euros amb cinc jugadors de la primera plantilla, deute que, si no es paga abans del pròxim 31 de juliol, podria fer que l'equip baixàs a Preferent. A tot això s'afegeix el conflicte amb Procampo, entitat presidida per Jeroni Petro, que no vol abonar al club de la via de cintura els 15.000 euros del contracte amb l'empresa de publicitat Malla. Tomeu Salas fou l'encarregat d'explicar la qüestió a dBalears.

Com està ara la situació?
Teníem pressupostats uns ingressos que ens havia de pagar Procampo per la publicitat. Es va requerir l'abonament d'aquests 15.000 euros, però els doblers no se'ns han entregat. Tenim bastants problemes per afrontar els pagaments als cinc jugadors de la primera plantilla de la temporada passada a qui es deu la nòmina de juny.

Què han dit des de Procampo?
En principi, Procampo hauria d'haver fet una junta d'accionistes el 30 de juny passat, però no es convocà. Ells tenen els seus motius, però nosaltres no estam conformes amb el que ells argumenten. Per això, executarem les accions que ens corresponen. Tenim posicionaments contraris. Nosaltres entenem que, en virtut dels contractes que hi ha, aquests 15.000 euros han d'estar a disposició de l'Atlètic Balears. Per sort, es va fer un esforç la temporada passada i just es deu el darrer mes a cinc jugadors. Això s'haurà de pagar abans del 31 de juliol, i la situació econòmica és ben complicada. S'està fent un gran esforç per intentar complir amb les nostres obligacions. Els jugadors que han posat la denúncia tenen tot el dret de fer-ho.

No ha donat cap explicació, el senyor Jeroni Petro?
Jeroni Petro és actualment el president de Procampo -que és l'associació de copropietaris de l'Estadi Balear- i ens ha comunicat que considera que no ens ha d'entregar ara aquests doblers, sinó que han de pertànyer a Procampo. Nosaltres no tenim coneixement de cap resolució judicial que digui que els contractes que hi ha entre el club i Procampo no siguin vàlids. Per tant, opinam que els contractes estan en vigor. Tenim contractat que aquests doblers s'han d'entregar a l'Atlètic Balears. Nosaltres coneixem la posició de Procampo de paraula, perquè ells no han iniciat cap procediment per intentar invalidar aquest contracte. Nosaltres reclamarem aquests doblers i esperarem el que es decideixi. És com el procediment que hi va haver fa poc contra el Deportivo de la Corunya. Per a aquest tipus de coses estan els jutjats. El més preocupant ara per nosaltres és intentar complir amb l'obligació de pagar aquests cinc jugadors i no tenir cap mena de sanció per part de la Federació. Ara mateix, això encara no està arreglat.

O sigui, que ja s'han iniciat les mesures legals pertinents...
S'han posat accions per conèixer si aquests pagarés ens pertanyen a nosaltres o a Procampo. Estaríem encantats que el senyor Petro s'hi repensàs i ens pagàs.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearico, fa mes de 10 anys
Jo el que no puc entendre és que fa quatre dies l'Atlètic volia comprar una plaça a Segona B i no tengui 16.000 euros per pagara els deutes. Crec que l'Atlètic necesita mà de metge, és a dir una renovació total del sistema de funcionament i de gestió perquè no és gens transparent, i això només es pot fer amb més protagonisme dels socis.
Ara mateix a l'Atlètic no funciona ni la pàgina web institucional. Sembla una República bananera.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris