cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

El futbol de ca nostra

Sóller (I)
El Sóller es continua reforçant per a la pròxima temporada amb més incorporacions. En aquest cas, les noves cares que estaran a les ordres del tècnic, Fernando Cercós, en la propera campanya seran Àlex -procedent del Pla de na Tesa- Yasin -de La Unió-, Ernesto -del Soledat- i Carlos Martínez -de l'Andratx. Ara per ara, la plantilla del Sóller és formada per prop de 16 jugadors, de manera que no està tancada ni prop fer-hi. Falten per incorporar-hi de 2 a 4 fitxatges més, que es confirmaran els pròxims dies. A més, alguns jugadors juvenils també poden passar a formar-ne part.

Sóller (II)
El Sóller ja té clar quin serà el seu calendari de partits aquesta pretemporada. El dia 8 d'agost visitarà el camp del Pollença, mentre que el dia 16 s'enfrontarà amb l'Alcúdia. El dia 23 es desplaçarà a Inca per jugar amb el Joventut Sallista. El dia 24 rebrà la visita del Gènova, equip convidat amb motiu de les festes de la Vall -el Sóller ho va ser l'any passat en les festes de Gènova. Finalment, el dia 26, es veurà les cares amb el Consell.

Sóller (III)
El tècnic del Sóller, Fernando Cercós, espera que aquesta temporada sigui un poc més complicada que la de l'any passat. Cercós té en compte que enguany han baixat equips importants i que els que han pujat fan esforços considerables per ser competitius. L'entrenador del Sóller vol apostar enguany per gent jove -la majoria de la plantilla no supera els 25 anys- i reconeix que, encara que l'ascens no és prioritari, l'equip aspira a situar-se a la zona mitjana alta de la taula i a poder formar part de la lligueta d'ascens.

Binissalem (I)
El fins ara president del Binissalem, Ramon Campins, ha renunciat al seu càrrec dins el club. El nou titular serà Jaume Vallés. Campins fa una valoració molt positiu de la seva experiència com a president, una responsabilitat que ha hagut d'abandonar per motius familiars. El ja exmandatari està molt orgullós que es mantingui l'equip de la darrera campanya i lamenta que la crisi hagi provocat un descens del sou dels jugadors.

Binissalem (II)
El nou president del Binissalem, Jaume Vallés, reconeix que, després de tota una vida dedicada al món del futbol -n'ha estat jugador, entrenador, coordinador, secretari tècnic-, aquest és gairebé l'únic càrrec que li quedava per exercir-hi. Amb una crisi econòmica que afecta pràcticament tots els equips, el projecte de Vallés se centrarà en el planter, en la base del Binissalem. Per sort, la major part del grup de l'any passat, que va ser ben a prop d'aconseguir l'ascens a Segona B, es manté, igual que el tècnic i el segon entrenador. Un dels projectes que Vallés té ara per endavant és implicar-hi la gent i aconseguir més socis, com també mantenir un contacte més estret amb les institucions. Això sí, el Binissalem no renuncia a res, ni tan sols a quedar entre els quatre primers.

Soledat
Un altre equip que ha canviat de president ha estat el Soledat. Després que Vicente Cortés cedís el càrrec a Antonio Cortés, finalment serà Antonio Santiago el nou titular de l'entitat.

Manacor
El tècnic del Manacor, Jaume Mut, va haver de ser intervingut d'urgència diumenge a l'hospital palmesà de Son Dureta. Els facultatius li col·locaren dos catèters per resoldre l'obstrucció que tenia a les venes. Tot sortí molt bé i Mut pot anar avui mateix a una planta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris