algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

García: “L'operació es pot tancar en hores”

El vicepresident vermell afirmà que l'equip viatjarà a Kössen amb el propietari definitiu, sigui Mateu Alemany o un de nou

El vicepresident del Reial Mallorca, José Miguel García, espera que la venda del club vermell es produeixi "en les properes hores", encara que va assegurar que no sabia a qui vendrà les accions finalment Mateu Alemany. El que sí que pensa García, propietari aproximadament d'un 5 per cent dels títols del club, és que la setmana vinent l'equip viatjarà a Kössen amb un propietari per a tota la temporada.

"A hores d'ara, l'únic que puc dir és que no està venut, encara que podria ser una operació que es faci en les properes hores. Pot ser que parlar d'avui (per ahir) sigui una mica precipitat, però sí que serà aviat", explicà el vicepresident, qui apuntà que aquestes són "les darreres notícies que en tenc".

Sobre la identitat del possible comprador de les accions d'Alemany, José Miguel García tampoc no es va mostrar gaire clar, encara que apuntà cap a un grup local "capitanejat per un advocat mallorquí" i cap a l'empresari Carlos González, que veu amb intencions serioses i un cert avantatge. "Podria ser que s'arribàs a un acord, però no hi ha res de fet en aquests moments. Fa bastant de temps que negocien i a veure on acaba tot això", digué el vicepresident vermell.

L'altra opció de compra que ha estat considerant Alemany en les darreres setmanes, la de Llorenç Serra Ferrer, ja no té opcions, segons el parer de García, qui pensa que ja no hi ha contacte entre ambdós."Crec que no hi ha contacte, però és una opinió particular. El cert és que aquesta situació no es pot aguantar més".

"El millor per a la institució és que s'arribàs a una solució, la que sigui: si ha de continuar el mateix propietari, encantats, ja sabem qui és i el que ha fet; i si no es pot continuar, ja veurem què passarà en les pròximes hores", apuntà García, favorable al fet que Mateu Alemany es mantingui en la presidència del club.

"A mi, egoistament, el que m'agradaria és que Mateu quedàs; ara, si en ve un altre, benvingut sigui. Sempre dic que no seré una objecció per a qualsevol persona que arribi", precisà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris