nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Manzano ja és qüestionat i els mallorquins de González

Gregorio Manzano és l'únic tècnic -no crec que n'hi hagi cap altre, almanco en aquesta temporada- que fins i tot abans de començar la Lliga ja és qüestionat. No m'estic referint a l'afició o a la premsa, que sempre té les seves fílies i fòbies. Estic parlant del consell d'administració, de la planta més noble de l'estadi de Son Moix. Mateu Alemany ja no se'n fia, malgrat que no farà res perquè el tècnic andalús abandoni l'entitat. De fet, han de saber que Alemany té avui com a principal objectiu no ocupar la llotja de Son Moix davant el Xerez. Aleshores, ja no vol ser president de cap de les maneres. A Manzano no li agrada sentir-ho i, de fet, diu que és mentida, però la realitat és que Vicenç Grande no el va destituir la temporada passada únicament i exclusivament per una qüestió econòmica. Tant si li agrada com si no. I enguany, quan la Lliga encara no ha començat, la realitat és que al president i màxim accionista li agradaria que Manzano hagués exercit l'opció que tenia per abandonar el club.

Evidentment, Llorenç Serra Ferrer no vol Manzano i tampoc Carlos González considera que l'andalús sigui el millor tècnic per al seu projecte. Ara bé, en aquestes altures d'estiu, ni Serra Ferrer ni González no destituiran el tècnic.
D'altra banda, el madrileny Carlos González s'ha adonat, a la fi, que era convenient que mallorquinitzàs el seu projecte. No ho tindrà fàcil per trobar persones de solvència i mallorquinisme demostrat que li vulguin fer costat. Guillem Reynés fou anys enrere president del Reial Mallorca quan Antonio Asensio n'era el propietari. Asensio, en tot cas, era un conegut i prestigiós empresari.

En canvi, ningú no coneix González. Ara bé, basta repassar la història per adonar-se'n que Joan Buades pot ser l'home escollit per González per intentar mallorquinitzar el seu projecte. En aquest sentit, s'ha de recordar que Buades ha estat present en tots i cada un dels consells d'administració des que el club es convertí en Societat Anònima Esportiva l'any 92, amb independència de qui en fos el màxim accionista i president. D'altra banda, el fet que José Miguel García tingui poc més del cinc per cent de les accions del Mallorca fa que la seva continuïtat a l'entitat sigui probable.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí, fa mes de 10 anys
Estic totalment d'acord amb les altres opinions! Jo llegeixo i compro el Balears perquè per mi és una prioritat que s'utilitzi la meva llengua en un diari,però com a mallorquinista que sóc, me fa molta ràbia que el meu diari tengui a en Verger com a cap d'esports! Tots sabem que ets anti.Mallorca, i mira, si no ho ets, tens un problema perquè tothom et veu com a tal! Se que diràs que tu fas periodisme crític, però jo no m'ho enmpasso!!! VISCA EL MALLORCA! GÚIZA TORNA I TORNARÀS A SER EL QUE ERES!!!
Valoració:2menosmas
Per Paco Torres, fa mes de 10 anys
Es una vergonya Verger, Cada temporada igual i ara ja comences en pretemporada, no pots fer de periodista ( si es que ho ets que crec que no) es a dir contar el que pasa, peruqe te inventes les coses, peruqe tot el que espresses en boca de n'Alemany ell no ha dit res i crec que tampoc parla amb tu ( tots sabem que la teva relació amb ell es nula) per tant la meva pregiunta es que pretens desprestigiant la institució, i seu entrenador? actues per motu propi o estas dirigit per algú? quin benefici hi treus si ni siquiera ets soci del mallorca? perque no has tret mai cap noticia de caracter esportiu... sempre vas a remolc? el diari de balears no et mareix com a cap d'esports.
Valoració:1menosmas
Per jonatan, fa mes de 10 anys
En Verger com que no sap res i li agradaria sebre molte coses,es dedica a manifestar els seu poc mallorquinisme -que me pareix molt be- a destrruir o despotricar coses sense cap ni peus.Jo crec que es pensa que aixo es el Barça o el reial madrid.Ido no Verger el Mallorca es un equip que fins ara ni tu to mereixes com tots els malorquins.Si tenim el Mallorca fa 14 anys a primera te puc assegurar que no has posat cap pedra per aconseguir-ho.Em fa fastic llegir els teus comentaris pero no me queda mes remei perque em sent catalanista i per jo la lleNguA ES MOLT IMPORTANT.Visca el mallorca sempre.A mes no te preocupis el Mallorca no descendira perque afortunadament hi ha dequips pitkors que el nostre.
Valoració:2menosmas
Per Biel Salas, fa mes de 10 anys
Un altre dia sense que saber que escriure, desde la teva tribuna comode de funcionari "vago" i després d'un diumenge de platge et deus seure a la teva cadira i penses avui que me invent... i et treus un article una altre vegada sese cap ni peus amb l'unica intenció de fer mal al mallorquinisme de fracturar l'estructura del club vermellenc amb bon mallorqui, un esplet de dois... No es d'estrenyar que el teu diari no el llegeixi ninigu, jo... perque mirar el diari per internet es gratuit.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris