cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

La venda es troba en punt mort

Mateu Alemany continua estudiant totes les ofertes i encara no en descarta cap

Les negociacions per la venda del Reial Mallorca es troben en aquests moments en punt mort ja que en les darreres 24 no s'ha produït cap novetat destacable. Mateu Alemany continua estudiant totes les ofertes que té damunt la taula i medita la següent passa a fer. Segons ha pogut saber dBalears, el president i màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva balear no descarta, de moment, cap de les opcions que se li presenten, però es posa com a data límit per prendre una decisió el pròxim dimarts 14 de juliol, dia en què la primera plantilla tornarà de les vacances per passar les corresponents proves mèdiques i iniciar la pretemporada.

Així les coses, tot i que els posicionaments amb el grup de Serra Ferrer estan ara per ara molt allunyats, Mateu Alemany no descarta que la situació pugui experimentar un canvi radical en les pròximes hores i que es produeixi finalment l'esperada fumata blanca. Per la seva banda, l'empresari madrileny Carlos González continua amb el període de reflexió.

Ajornat 5 anys el deute amb Hisenda

El Reial Mallorca i l'Agència Tributària han arribat a un acord per a l'ajornament per un període de cinc anys del deute que ara per ara manté el club mallorquí amb la Hisenda Pública, després de la preceptiva aportació per part del club de les corresponents garanties, segons reconeix la Societat Anònima Esportiva balear en un comunicat publicat a la seva pàgina web.

El deute de l'equip vermell ronda els 10 milions d'euros i, per tant, aquest pacte resulta essencial per garantitzar l'estabilitat econòmica i financera del Mallorca amb vista a les pròximes temporades. Alemany continua preparant el terreny per als futurs compradors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris