cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

Serra Ferrer no compra i el Mallorca continua en venda

El president de la SAE balear, Mateu Alemany, es mostra obert a escoltar i estudiar ofertes fins al principi de la setmana que ve i afirma que ja n'ha rebudes dues que superen els 5 milions d'euros

38244

Mateu Alemany, confia que la venda del club es tanqui aviat.

08-07-2009Ferran Aguiló(Monserrat)

No hi hagué fumata blanca. El serial de la venda del Reial Mallorca continua obert. Ahir, el dia que expirava el termini concedit per l'empresari madrileny Carlos González al president mallorquinista Mateu Alemany per donar una resposta a la seva oferta de compra del club per valor de 5 milions d'euros, fou el dia en que es trencaren de manera definitiva les negociacions amb el grup d'inversors mallorquins encapçalats pel tècnic pobler Llorenç Serra Ferrer. Així les coses, Alemany veié com en poc menys de 24 hores se li evaporaven dues de les principals opcions de venda. Aquesta circumstància forçà l'advocat andritxol a oferir una roda de premsa per explicar l'estat de la situació i l'evolució dels esdeveniments en les darreres 48 hores.

El president i propietari del Reial Mallorca assegurà que no es tanca cap porta i que el club "continua en el mercat i, per tant, no deixaré d'escoltar ofertes, mantenint els mateixos criteris". Això sí, recordà que no vol convertir la venda de la societat anònima esportiva en un serial i que aquest tema hauria de quedar tancat com a molt tard a principi de la setmana que ve, coincidint amb el retorn a la feina de la primera plantilla vermella. "Vull acabar amb tot això en uns dies i a partir de dilluns poder dedicar esforços, temps i energies a coses més positives", digué el màxim mandatari mallorquinista. Mateu Alemany, que arribat a un extrem continua disposat a conservar les regnes del club fins al juny del 2010 si no arriben a bon port les negociacions per trobar un comprador, revelà que damunt la taula té dues ofertes per escrit que superen els cinc milions d'euros i que encara no rebutja l'opció de Carlos González, tot i que veuria lògic que l'empresari madrileny retiràs definitivament la seva oferta.

Abans de donar la cara davant els mitjans de comunicació, Mateu Alemany exhaurí tota la seva munició per intentar que fructificàs l'opció que fins ahir ell considerava prioritària i més beneficiosa per al Mallorca. A migdia mantingué una darrera reunió amb Biel Cerdà, representant del grup d'inversors mallorquins de Serra Ferrer, per intentar acostar encara més les posicions i tancar l'operació. "M'he posat en contacte amb Biel Cerdà per manifestar-li la voluntat d'arribar a un acord i he oferit rebaixar 750.000 euros el preu de 5 milions per propiciar un apropament de posicions. Volia que tots hi posàssim de part nostra, repartir les diferències que ens separaven entre ambdós posicionaments i cercar una solució ràpida i positiva per al club. Però s'han negat a negociar i s'han autodescartat.

S'han ratificat en la seva oferta inicial de 3,5 milions, tot i que els havia posat al dia de les altres ofertes fermes que tenia, algunes de les quals superaven els 5 milions d'euros, perquè les poguessin igualar, ja que en igualtat de condicions ells tenien la màxima prioritat", comentà Alemany, qui afegí que "és estrany que amb una diferència de 750.000 euros no s'hagi arribat a una entesa". El president mallorquinista reconegué haver pecat d'ingenu "en creure en ells i mantenir des del principi la teoria que era un grup seriós i solvent", i per aquest motiu exterioritzà la seva decepció per l'actitud mostrada pel grup de Serra Ferrer, de qui lamentà "no saber qui el forma en realitat". "Sempre he operat de bona fe i ells s'han negat sistemàticament a dir qui eren. El més normal és, un cop arribat a un acord, conèixer les identitats dels compradors. Jo vull saber a qui venc, i del grup només coneixia Cerdà i Serra Ferrer. L'acord final estava condicionat a saber qui eren".

Per la seva banda, el grup d'inversors mallorquins féu públic que desistia de comprar el Mallorca en un comunicat de premsa signat per Biel Cerdà en el qual expressà "el seu descontentament pel fet que no s'hagin respectat les condicions ofertes i acordades des d'un principi entre el senyor Mateu Alemany i el nostre grup". Així mateix, denuncià que "l'actual subhasta mediàtica no està d'acord amb la filosofia del nostre grup i així mateix creim que no és beneficiosa per a l'actual situació del Mallorca". A tot això, Alemany recordà que no s'havia redactat cap document per escrit de cap acord amb el grup de Serra Ferrer i que els verbals admeten diferents interpretacions. En referència a la crítica d'haver convertit la venda del club en una subhasta mediàtica, l'advocat andritxol apuntà que "l'únic grup interessat en la compra del club que ha sortit a la llum pública i que no ha filtrat Mateu Alemany és el grup de Serra Ferrer. Això és una evidència. Les converses amb els altres s'han duit amb discreció".

Serra Ferrer, molest

Segons pogué saber ahir dBalears, a Llorenç Serra Ferrer li disgustaren personalment les paraules d'Alemany. El tècnic pobler no descarta que el grup que encapçala es converteixi en el nou propietari del Mallorca si Alemany s'hi repensa i acaba acceptant la seva oferta de 3,5 milions. Mateu Alemany sentencià que els doblers no ho són tot i que el més important no és la nacionalitat del comprador, sinó la serietat del projecte i la viabilitat que doni al futur del Mallorca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J.M, fa mes de 10 anys
Quina sort que Serra Ferrer no hagi tancat el tracte. Enlloc ha durat més de 2 anys i això vol dir qualque cosa. Els mallorquins ens agrada anar cara a cara i tant de secretisme en torin a l'identitat del grup de Serra Ferrer ha creat desconfiança.Mateu, sempre amb tú.
Valoració:4menosmas
Per gerret, fa mes de 10 anys
sabem qui hi ha darrera n´Alemany , aquest vol cobrar cada mes i en serra no ho deu voler, no li doneu més voltes cadesquu va per ell i deu per tots
Valoració:2menosmas
Per xaume, fa mes de 10 anys
Jo pens que no es pot fer una operació sense saber qui són els que hi estan a darrera. Per altre part crec que és un error deixar les negociacions en mans d'una persona com Serra Ferrer, un entrenador excepcional, però dotat al mateix temps, un personatje molt absolut en el tracte.
Valoració:3menosmas
Per J.M., fa mes de 10 anys
És important saber a qui representa Serra Ferrer. Els qui vivim per la part de Mallorca sabem d'alguns elements que val més que no siguin d'aquesta opció. Mateu Alemany no és beneit i si no ha tancat és per alguna ráó que ell sab. Mateu sempre amb tú.
Valoració:6menosmas
Per toni, fa mes de 10 anys
al marge de que no se conegui qui hi ha darrera en Serra, i del poder econòmic de la mateixa, per un pic estic d'acord amb en Verger. la impressió que dona es que no l'ha venut per doblers. I si és així s'haurà equivocat. Pareix que el futur de l'entitat era el segon criteri, i no el primer. Ara, si no el ven, farem un equip més justet, i amb més possibilitats de patir, i si se baixa , després no li donaran res.
El sr Asensio, era el propietari però la gestió era mallorquina. Aquest madrileta ens pot omplir el club de gent de la metropoli.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris