nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

El futbol de ca nostra

Indignació
El Ferrioler, a través del coordinador del seu futbol base, Jaume Rosselló, mostrà la seva indignació amb la situació que travessa actualment el futbol base. Des del club de Son Ferriol denunciaren que encara estan pendents de cobrar les ajudes de la Conselleria d'Esports i la quantitat que s'havia acordat amb IB3. A més, Rosselló també va fer referència a l'ampliació del termini per inscriure-hi equips, que la Federació de Futbol de les Illes ha allargat fins dia 10 de juliol. Apuntà que aquesta ampliació és una mostra de la selva en què s'ha convertit el futbol base i que fa pràcticament impossible planificar el nombre d'equips que tindrà cada club, ja que els jugadors de les categories inferiors tenen llibertat per canviar de club i això dificulta la planificació.

Queixes

La manera amb la qual l'Atlètic Balears està reforçant els seus equips base està aixecant les queixes dels equips més petits dels voltants. Aquests, veuen com els blanc-i-blaus "toquen" molts jugadors que després, finalment, no tindran lloc a les files baleàriques. En conseqüència, aquests veuen desmuntats els seus equips i tenen moltes dificultats per poder tancar les plantilles.

Paciència
Això és el que el president del Santanyí, Bernat Picó, va demanar a jugadors i a tota la gent del futbol. Després d'haver firmat Miquel Àngel Tomàs com a tècnic, els santanyiners continuen negociant amb diferents jugadors. El que va voler deixar clar Picó és que la propera temporada "serà una campanya de tenir paciència. La gent ha d'assimilar que estam en crisi". Pel que a les ofertes i a les quantitats que es manejaran enguany, seran ben diferents de les que hi ha hagut fins ara. D'aquesta manera, haurem d'esperar esdeveniments.

Tancada
El Manacor ja té la plantilla per a la propera temporada tancada. Quan molts equips encara no tenen clar com afrontaran el nou curs, els de Na Capellera van una passa endavant. Pel seu retorn a Preferent, el Manacor tindrà Jaume Mut com a entrenador i Domingo Vives, de segon. La plantilla estarà formada per 28 jugadors manacorins: Gaspar Veny, Toni Fons, Abel Julve, Joan Amengual, Julio Huertas, José Antonio Ortega, Enrique Arjona, David García, Sergio Gómez, Rafa Caldentey, Jaume Mut Riera, Luis García, Xisco Barbón (que deixa el Santanyí), Rafa Peinado, Joan Andreu Riera, Toni Nadal, Miquel Àngel Pol, Joan Pau Amengual, Sebastià Riera, Miquel Àngel Bauçà, Manuel Mondejar, José Galletero, Jaume Pujades, Nofre Riera, Jaume Estrany, Toni Muñoz, Miquel Àngel Muñoz i Diego di Bella.

Gaspar Sastre
El coordinador del Campos, Toni Prohens, va confirmar l'acord a què havia arribat el club amb Gaspar Sastre perquè es faci càrrec de l'equip de Tercera Divisió. D'aquesta manera, Sastre recala al Campos després de dirigir al Cala d'Or la temporada passada. Prohens també avançà que ahir es va iniciar la roda de contactes per tal de confeccionar la plantilla.

Cap problema

En diferents cercles s'havia comentat la possibilitat que el Campos no inscrigués el seu equip de Tercera. Prohens va confirmar que l'únic inconvenient que hi havia era que la gestora que dirigia l'entitat havia dimitit i les eleccions havien quedat desertes. Després d'una reunió mantinguda la setmana passada, diferents pares de jugadors del futbol base campaner es posaren al capdavant i formaren una nova directiva encapçalada per Tomeu Prohens.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris