algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

El Santanyí guanya per la mínima a Inca

El Constància disposà de bones ocasions de gol, però li mancà encert per aconseguir materialitzar-les

CONSTÀNCIA 0
SANTANYÍ 1

CONSTÀNCIA: Montse (2), Rondo (1), Cano (2), Gaspar Monet (1), Miguel López (1), Lluís Jiménez (1), Blásquez (1), Víctor (1), Calderón (1), Nacho (1) i Raúl Vadillo (1).
Jul (1) per Víctor, Javi Fernández (1) per Calderón i Amorós (-) per Cano.
SANTANYÍ: Linares (2), Tomeu Estelrich (2), Aitor (2), Homar (2), Amate (2), Barbón (3), David García (2), Óscar Torres (1), Manel (2), Xino (1) i Ruiz (1).
Mut (1) per Xino, Óscar (1) per Manel i Adrià (1) per Óscar Torres.
ÀRBITRE: Rigo Sastre (1), malament. Amonestà amb targeta groga Miguel López, Lluís Jiménez, Blásquez, Natxo i Raúl Vadillo, del Constància. Del Santanyí amonestà Tomeu Estelrich, Barbón, Óscar Torres, Manel i Xino. Expulsà amb targeta vermella un jugador de la banqueta del Santanyí per pèrdua de temps.
GOL:
0-1: minut 18, Barbón.


El compromís entre el conjunt del Constància i el del Santanyí va tenir com a resultat un marcador a favor del Santanyí, que vencé el partit per la mínima a un Constància no exactament inferior, sinó que aquesta vegada va tenir més aviat una certa manca de sort enfront del seu rival. No faltaren ocasions de gol per a ambdós conjunts en la primera part del matx. Així, més concretament en els primers minuts, el Constància disposà de dues bones oportunitats de gol que Blásquez i Calderón, respectivament, no pogueren materialitzar. Desgraciadament per a ells, va ser Barbón, del Santanyí, qui en el minut 18 i aprofitant una errada monumental dels seus rivals, marcà el primer i únic gol del matx, que també fou, en conseqüència, el gol de la victòria. En el segon temps el Santanyí va mantenir la seva dinàmica, molt ben situat, mentre que el Constància va disposar en els darrers minuts de més d'una ocasió clara, i a més li varen anul·lar un gol en el minut 93.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris