cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Raúl i Casillas: blancs de per vida

Els jugadors firmen amb el Madrid fins al final de les seves carreres

Raúl González i Iker Casillas, capitans del Reial Madrid, han firmat un contracte que els uneix al club blanc fins al final de les seves carreres esportives.Raúl i Casillas estaran al Reial Madrid per tota la vida. Ramón Calderón, president madridista, ha complert el seu desig de concedir a dos emblemes madridistes contractes vitalicis. En la conclusió de l'entrenament a Valdebebas, Ramón Calderón, acompanyat d'Alfredo Di Stéfano, president d'honor del club, van comparèixer en roda de premsa al costat de Raúl i Casillas, que finalitzaven els seus contractes en vigor el 2010 i el 2011, respectivament.

No va ser una casualitat l'escenari. La directiva del Reial Madrid va decidir realitzar l'acte a la Ciutat Esportiva de Valdebebas, en lloc de la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu, perquè amb les renovacions premien dos exemples de la pedrera. Segons va reconèixer la directiva, el millor escenari era el lloc de treball diari per a dos futbolistes que representen el camí a seguir per tots els joves jugador. El president del Reial Madrid no revelà quantitats econòmiques dels nous contractes, que milloren els guanys dels dos jugadors, especialment les d'Iker Casillas, però sí que va precisar el temps d'uns contractes que permetran que Raúl i Caselles es retirin en el club en el qual han completat tota la seva carrera professional.

Raúl, que tenia contracte en vigor fins al 30 de juny de 2010, ha ampliat un any, fins al 2011, data en la qual tindrà 34 anys, amb la possibilitat de renovar per temporada des de llavors si disputa 30 partits oficials. En el cas d'Iker Casillas, s'assegura continuar al Reial Madrid com a mínim deu anys més, fins als 36 anys, el 2017, amb la mateixa possibilitat de Raúl, de renovar des de llavors per temporada si disputa 30 partits el darrer any. Els jugadors compartiren la seva felicitat en un menjar amb tots els seus companys d'equip.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris