muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Cúper rep el suport de la directiva

El president del Betis, José León, va sortir en defensa del tècnic

El president del Betis, José León, va donar suport ahir a l'entrenador argentí Héctor Cúper i va assegurar que el consell d'administració fa costat a tothora tant al tècnic com a la plantilla que dirigeix.«Estam amb Cúper i amb tot l'equip, amb tots els que van jugar l'altre dia davant del Llevant perquè, malgrat els seus errors, vam tenir bastants encerts i sembla que la davantera ja funciona i marca gols. En el futbol, allò important és marcar gols i estic convençut que també aconseguirem defensar bé», va dir.

I és que León, com ja és habitual en ell, opta per eludir l'anàlisi de la crisi del Betis i prefereix, tan sols, sol·licitar l'alè de l'afició per al matx de la pròxima jornada contra l'Atlètic de Madrid.«En el futbol, el que prevalen són els resultats i, desgraciadament, no ens estan acompanyant, però l'altre dia ho vam tenir a l'abast de la nostra mà i, per alguns errors, no ho aconseguírem. Però unint-nos tots els bètics darrere l'equip estic segur que sortirem d'aquest clot», va dir.

En resum, León, encara que en cap moment no digui que Cúper continuarà sigui quin sigui el resultat davant dels matalassers, insisteix a encarar la situació amb optimisme.«Estam parlant amb l'entrenador, tranquil·litzant els ànims i donant també ànims a la plantilla. Això s'ha de tirar endavant, però el que passa és que alguns jugadors no estan mostrant el nivell d'altres vegades», va assegurar.

Al mandatari, que va assistir ahir ambLopera, que no va parlar, a la presentació del disc oficial del centenari del club, amb la participació de cantants com María Jiménez, Haze i Pascual González, entre altres, se li va recordar la tristesa i la impotència amb què l'afició verd-i-blanca assisteix al constant declivi del seu equip. Però León sembla insensible a aquest desencoratjament de la majoria dels bètics.

«Jo no ho veig així. Cada un mira les coses des del punt de vista que vol mirar-les. Jo estic contentíssim i alegre, encara que ho estaria més si haguéssim guanyat diumenge. Estic optimista i sé que d'allà en sortirem segurs», va manifestar.Quan se li va plantejar qui és el responsable d'aquest trienni de disgusts que porta el Betis. León, de fet, va advertir que pel seu cap no passa presentar la dimissió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris