algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

La festa del futbol va ser un èxit absolut

La Federació Balear va entregar més de seixanta distincions a futbolistes i equips de les Illes

Son Amar fou una festa, la festa del futbol balear. Més de 1.100 persones es reuniren per retre homenatge a diverses personalitats, jugadors i equips del món del futbol de les Illes. La Federació Balear entregà més de seixanta premis i distincions. Aquest esdeveniment va servir per congregar moltes autoritats que no es volgueren perdre la gala. El conseller d'Esports del Govern balear, Mateu Canyelles, encapçalà la representació institucional. També hi fou Dolça Mulet, consellera d'Esports i Promoció Cultural del Consell de Mallorca, a més del president del Consell d'Eivissa, Xicu Tarrés.

En representació de l'Ajuntament de Palma, hi varen ser Baldomero Oliver, coordinador d'Esports, i Gabriel Serra, director d'Esports. El president de la Federació Balear, Miquel Bestard, tingué el suport del candidat a la presidència de la Federació Espanyola, Mateu Alemany. Per part del Reial Mallorca hi acudiren Maties Rabassa, director de Relacions Externes; el tècnic del primer equip, Gregorio Manzano; el preparador de porters, Joan Mesquida, i Antoni Planas, responsable de seguretat del club vermellenc.

La Federació va voler distingir en aquesta festa els campionats i els ascensos aconseguits per diversos equips de les Illes, com és el cas de l'Eivissa, el Cala d'Or, l'Independent, el Llosetí, el Serverí, el Soledat i l'Artà, entre d'altres. El guardó més important del vespre fou per a Albert Riera i Toni Prats, que recolliren les Botes d'Or. En el cas de Riera, fou el seu germà Sito l'encarregat d'anar a cercar el guardó, ja que el manacorí es troba concentrat amb la selecció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris