algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Trist empat entre el Soledat i el Villacarlos

Els locals, amb dos homes menys, no van poder mantenir l'avantatge aconseguit a la primera part

Soledat 1

at.villacarlos 1

soledat: Ezequiel (2), Bru (2), Huerta (2), Àlex (2), Graconi (2), García (2), Menut (2), Ruben (1), Paco Cortes (1) i German (2).

Moyà (2) per Granconi i Ernest (2) per German.

at.villacarlos: Jonas (2), Mario (2), Ramon (2), Julià (2), Calet (2), Toyo (2), Clavijo (2), Calero (2), P.Mas (2), Moreno (2) i Garcia (2).

Guarino (1) per Claviso i Fran (1) per Calero.

ÀRBITRE: Rigo Sastre (1). Amonestà els jugadors del Soledat, Pou i Garai; i els jugadors de l'Atlètic Villacarlos, Ramon, Julià, Calero, Moreno i García. Expulsà per doble amonestació els jugadors locals Ruben i Paco Cortés, al minut 58 i 81, respectivament.

gols:

1-0: minut 25, Àlex.

1-1: minut 75, García.

B.VICH. Palma.

Trist empat entre el Soledat i l'Atlètic Villacarlos en un partit marcat pel domini local i per l'actuació arbitral. De fet, el Soledat fou clarament superior a l'Atlètic Villacarlos, dominant el joc al centre del camp durant la pimera meitat. Gràcies al seu precís joc. el conjunt local aconseguí superar la porteria defensada per Jonas al minut 25 del primer temps. L'autor del gol fou Àlex, que aconseguí fer embogir la seva afició.

Ara bé, a poc a poc el joc es tornà més agressiu i el resultat fou un reguitxell de targetes per als dos conjunts i l'expulsió de dos jugadors locals. Amb nou jugadors els locals perderen força, fet que aprofità l'Atlètic Villacarlos per contraatacar amb contundència. Fruit d'aquesta nova estratègia, el Villacarlos aconseguí empatar el partit al minut 75 de joc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris