algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Bernd Schuster: «Güiza és un golejador de molta qualitat»

L'alemany es mostra satisfet per l'inici de temporada del seu conjunt

E.P. Madrid.

Els golejadors del Reial Mallorca seran una de les grans preocupacions del tècnic del Reial Madrid, Bernd Schuster, en el partit d'avui. «Güiza, Arango, Jonás o Ibagaza. Sabem que Güiza és un golejador i estic segur que els centrals el taparan bé, però ha de ser una feina d'equip. Estam preparats contra tot el que plantegi el Mallorca», va avisar.

El teutó va tenir un record especial per a Dani Güiza, jugador que va entrenar en la seva etapa al Getafe i que aquesta setmana ha estat convocat per Luis Aragonés per a la selecció. «Ha trobat un equip que li va beníssim. És un jugador que ha millorat molt i en el Mallorca pot arribar bé als quinze gols. S'ho mereix, és un premi per a ell. És un gran golejador, de molta qualitat,» va manifestar.

Schuster va lloar la consistència de la línia medul·lar del seu conjunt en aquest inici de campionat com la base perquè el joc de l'equip «vagi agafant a poc a poc la identitat del Reial Madrid».

Per aconseguir-ho, va assenyalar Schuster, la fluïdesa dels organitzadors és fonamental, ja que el seu estil de joc «comença de mitjan camp cap endavant». «En aquesta zona, que té molta importància, ho estam fent cada vegada millor. Recuperam pilotes i les fem circular bé», condicions que considera indispensables per adquirir el senyal d'identitat esmentat.

«Estam fent els nostres deures. Hem guanyat dos partits i n'hem empatats dos més i l'equip va a més, estam en la nostra línia, encara que hem de continuar millorant», va asseverar, en relació amb unes declaracions recents de Ramón Calderón, president de l'entitat madridista.

Però el tècnic alemany no s'oblidà de la línia de defenses, que segons ell «cada dia juga millor i cada futbolista que hi entra millora les prestacions de l'anterior. Fa temps que juguen junts i es coneixen i, per això, qualsevol parella de centrals rendirà a un nivell molt important», indicà.

Va tenir una menció especial per a l'argentí Gabriel Heinze. «És, dels quatre centrals que tenim el que més ordena i col·loca, i fa una gran tasca. Té molta experiència i la utilitza per col·locar els més joves com Marcelo, i això és molt bona» va comentar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris