algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Soledat dominà, però la Penya s'endugué el partit

Soledat 0
S. Eulàlia 1

SOLEDAT: Ezequiel (2), Adrián (2), Huertas (2), Àlex (2), Del Banyo (2), Lolo (2), Moyà (2), Manu (2), Cuqui (2), Paco Cortés (2) i Germán (2).
Bubi (2) per Adrián, Ernesto (2) per Moyà i Zárate (2) per Germán.
S. eulàlia: Xaxa (2), Manolo (2), Villotre (2), Berto (2), Raúl (2), Urbano (2), Adrián (2), Pepe (2), David (2), Tino (2) i Xisco (2).
Moro (2) per Xaxa, Salazar (2) per Berto i Xavi (2) per Urbano.
ÀRBITRE: Nadal Riera (1). Amonestà Huertas, Ernesto, Cuqui i Paco Cortès de l'equip local i el visitant Xisco.
gol:
0-1: minut 34, Xisco.

El Soledat dominà tan la primera com la segona part del partit. Tot i això, aquesta força no li va ser suficient per assolir la victòria final. L'equip local tingué poques ocasions i, a més, l'àrbitre, en una actuació polèmica, els va anul·lar un gol.

D'aquesta manera, el Soledat va veure com l'única pilota que havia entrat a la porteria de l'equip rival, no va ser materialitzada en gol, perdent així una bona oportunitat per poder igualar el partit.

D'altra banda, el Penya Esportiva Santa Eulàlia marcà a la primera part l'únic gol de l'encontre que li faria guanyar el partit. Així, l'equip visitant aconsegueix sumar els tres punts a la classificació. El Soledat ho intentà en tot moment, però tingué dificultats per crear perill dvant la porteria de Xaxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris