nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El Constància apunta molt alt

L'Artà res no va poder fer davant l'efectiu onze de Carlos Martínez

Constància 3
Artà 1

Constància:
Bernat (3), Rondo (3), Javi Cano (3), Amorós (3), Miquel López (3), Lluís Jiménez (3), Calderón (3), Víctor (3), Javi Fernández (3), Nacho (3), i Raúl Badillo (3).
Biel Nico (3) per Javi Fernández, Raúl Martínez (2) per Javi Cano i Xema (2) per Lluís Jiménez.
Artà: Serra (2), Nebot (1), Femenies (1), Terrassa (1), Àngel Nieto (1), Deià (2), Francisco Nieto (2), Dalmau (1), Grillo (1), Genovart (2) i Tous (1).
Serralta (1) per Àngel Nieto, Reyes (1) per Terrassa i Rus (1) per Genovart.
Àrbitre: Albertí Oñate. Bé. Amonestà amb targeta groga Rondo, Miquel López, Raúl Badillo i Biel Nico per part del Constància; i Terrassa, Àngel Nieto, Dalmau, Grillo, Serralta i el segon entrenador, Quique Darder, per part de l'equip visitant. Expulsà el minut 86, Bernadí Palou.
Gols:
1-0: minut 14, Raúl Badillo.
2-0: minut 65, Calderón.
3-0: minut 66, Biel Nico.
3-1: minut 78, Francisco Nieto.


El Constància segueix lluitant per mantenir la seva plaça capdavantera a la classificació. De bon començament el Constància marcà distància amb l'equip artanenc, que tot i comptar amb una bona defensa,no va poder aturar els nombrosos intents per part del Constància a la porteria de Serra.

Calderón tingué vàries oportunitat de marcar gol: al minut 55 una bona defensa de l'Artà va conseguir evitar-ho. Tres minuts més tard, Calderón tornà intentar golejar, però el porter Serra reaccionà molt bé i envià la pilota a corner. Però al minut 65, un error de la defensa va fer que els davanters del Constància aprofitàssin l'ocasió per marcar el que va ser el segon gol de l'equip.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris