nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tres gols de Lucas tomben el Margalidà

margalidà 0
at.balears 3

margalidà: Julià (3), Aitor (2), Hurtado (2), Alorda (2), Juanjo (2), Simonet (2), Moncadas (2), Noel (2), Siquier (2), De la Cruz (2) i Darío (2).
Oliva (2) subtituí Darío, David (2) entrà per Aitor i Parric (2) suplí De la Cruz.
at. balears: López (3), Rubio (2), Toni Martí (3), Rodri (3), Pablo (2), Fuentes (2), Prior (3), Nando (2), Isma (3), Lucas (3) i Ramon (1).
Santos (3) substituí Ramon, Herraiz (2) entrà per Fuentes i Òscar (1) suplí Isma.
ÀRBITRE: Morena Llorens (0). Amonestà els jugadors locals Aitor, Simonet, Noel, Oliva i David i els visitants Toni Martí, Nando, Isma i Ramon.
gols: 0-1: minut 30, Lucas.
0-2: minut 72, Lucas.
0-3: minut 87, Lucas.
M. PÉREZ. Santa Margalida.
L'Atlètic de Balears aconseguí una nova victòria en la seva visita a Santa Margalida que li permet mantenir-se una setmana més com a líder de la Tercera Divisió.

Sense fer un futbol atractiu, el conjunt de la Via de Cintura va aconseguir posar-se per davant en el marcador a la sortida d'un córner que Lucas rematà de cap i féu pujar el 0-1 al marcador. Era el minut trenta de partit.

Poc després es va produir la jugada que hagués pogut canviar el signe del partit: Rodri perd una pilota i en el seu intent de recuperar-la toma Siquier, essent el darrer defensa, sense que l'àrbitre xiulàs res.

En la represa, amb un Santos pletòric, l'Atlètic de Balears va aconseguir dos gols més també de Lucas, que amb un hat-trick establí el 0-3 que ja seria definitiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris