nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

«Em sent perseguit per certs àrbitres»

El central Sergio Ballesteros es mostrà indignat per l'actuació del col·legiat Ontanaya López

El central valencià Sergio Ballesteros i el davanter Dani Güiza van ser els protagonistes negatius del partit d'ahir en ser expulsats per l'àrbitre i deixar el seu equip en inferioritat numèrica. Emperò ambdós equips es mostraren indignats amb l'actuació d'Ontanaya López i consideraren injusta la targeta vermella que veieren.

Ballesteros culpà de la seva expulsió la reputació de jugador violent que li atribueix la premsa i opinà que la seva mala fama fou presa en consideració pel col·legiat a l'hora de decidir-se a expulsar-lo. «La premsa diu que som un jugador dur i que no poc jugar a futbol i per això l'àrbitre s'haurà imaginat que jo he pegat el jugador del Betis. M'han expulsat injustament una altra vegada i jo ja no sé que he de fer», comentà Ballesteros. El central reconegué que hi hagué contacte amb Caffa en la jugada de l'expulsió, però es defensà dient que «fou un gest instintiu.

Jo volia continuar corrent i en cap moment tenc intenció de pegar. Jo he t'ngut l'instint de treure'm de damunt un jugador que em tenia agafat de la camiseta i l'àrbitre ha tingut l'instint d'expulsar-me. Si jo arrib a ser un altre jugador, no m'expulsa. Hi ha àrbitres que me coneixen i saben que jo peg molt poques coçes i que no som violent, però em sent perseguit per certs àrbitres. Fer jugar un equip amb 10 homes durant 55 minuts és massa càstic. Estic cansat d'aquestes injustícies», sentencià.

Per la seva banda, Dani Güiza apuntà que «l'àrbitre m'ha expulsat per dir-li que xiulàs el final del partit quan ja havíem superat el minut 90 i ja anàvem 3-0». El davanter opinà que l'àrbitre perjudicà el Mallorca i afirmà que «estam ben fotuts i als àrbitres mai no els passa res si ho fan malament. Arribarà un moment en què no els podrem ni mirar la cara. També els haurien de sancionar. Nosaltres hem començat bé, gaudint d'ocasions, però l'àrbitre ens ha perjudicat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris