nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Mallorca aposta fort pel futbol base

Ha tancat un acord de col·laboració de tres anys amb els equips del Sant Francesc, La Salle i el Cide

El Reial Mallorca, en la seva política de potenciar el futbol base de l'Illa ha tancat un acord de col·laboració amb tres equips capdavanters de Palma com són el Sant Francesc, el Cide i La Salle, segons el qual a canvi d'una ajuda econòmica anual per a aquests tres clubs, el Reial Mallorca s'assegura el dret de tempteig sobre les principals perles del futbol balear.

Amb anterioritat, el Mallorca havia tancat acords de col·laboració amb equips de la Part Forana com la Unió Esportiva Poblera i el Manacor, i també amb el Penya Arrabal.L'objectiu d'aquest acord, en principi de tres anys de durada, és, a més de donar suport a la formació de futbolistes nous, que les principals promeses del futbol mallorquí acabin jugant en l'equip més representatiu de l'Illa, el Reial Mallorca.

A partir d'aquest pacte, el club que presideix Vicenç Grande aportarà una ajuda econòmica fixa anual, que podria oscil·lar entre els 6.000 i els 7.000 euros, al Sant Francesc, el Cide i La Salle, més un plus per cada futbolista que el Mallorca es quedi. A canvi, el Mallorca obtendria una opció preferencial i el dret de tempteig per qualsevol jugador que destaqui en aquests tres equips, els quals, en rebre cap oferta d'altres clubs pels seus jugadors, n'informaran el club vermellenc perquè pugui actuar en conseqüència i igualar les ofertes si pot i si l'interessa. El Mallorca l'encerta de ple en voler que els futbolistes millors de l'Illa juguin i triomfin en el seu equip, si bé la decisió final de fitxar estarà sempre en mans del jugador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris