lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Festa grossa! Palma també és del Madrid

Milers de mallorquins sortiren a celebrar el triomf del conjunt blanc a la plaça de les Tortugues

Els madridistes de Palma esclataren d'alegria. Després de tres anys sense celebrar cap títol, ahir tornaren a la plaça de les Tortugues.

Tot d'una que va acabar el partit els seguidors blancs començaren a arribar a la plaça de Joan Carles I per celebrar amb un bany a la font esmentada el títol que el seu equip acabava d'aconseguir.

Als diferents càntics d'alegria que corejava la gent que s'hi havia acostat, s'hi sumaren els càntics despectius cap al Barcelona i Catalunya: «Puta Barça i puta Catalunya». Aquest tipus de càntics no són cap novetat de les celebracions madridistes, ja que el clàssic «polaco el que no bote», també va ser una de les consignes preferides dels assistents a la celebració.

Els aficionats més atrevits varen voler fer patent la seva alegria amb un bany a la font de les Tortugues. La celebració, emperò, havia començat molt abans. Quan el Reial Madrid capgirà el marcador començaren a sonar clàxons i es deixaren sentir esclats de coets en diferents indrets de Palma. Just quan l'àrbitre assenyalà el final dels noranta minuts, ja eren més d'un centenar els aficionats blancs congregats a la plaça, sota una discreta vigilància policíaca. La festa durà hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris