nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

«La Lliga estava perduda fa tres mesos»

Fabio Capello es mostrà molt content pel títol i manifestà la seva voluntat de continuar al club blanc

L'entrenador del Reial Madrid, Fabio Capello, es mostrà «molt content» per la conquista de la Lliga, recordant que aquesta estava «perduda fa tres mesos», però tot i aquest títol, no va voler desvelar res sobre el seu futur remetent qualsevol pregunta d'aquest tipus al president Ramón Calderón.

A més, el preparador blanc aprofità l'ocasió per remarcar que l'any passat també va guanyar la Lliga a Itàlia. «Estic molt content perquè la darrera Lliga me l'han anul·lat i crec que en el camp la vaig gaunyar en regla i sense ajudar en els despatxos. Hem demostrat que guanyam sense ajuda d'aquestes persones i en el camp. Vull dir-ho clarament, guanyam al camp, a Itàlia i aquí», destacà.

L'italià va deixar clar que va quedar al centre del camp durant la celebració amb els «seus pensaments» i «veient disfrutar els jugadors». «Els meus pensaments eren boníssims perquè són després de gaunyar una Lliga, que estava perduda fa tres mesos», comentà.

De totes formes, Capello no desvelà si aquests pensaments eren sobre el seu futur. «Depèn de Calderón, jo vull continuar, però s'ha de demanar si som l'òptim per aquest projecte o vol cridar un altre arquitecte», digué, afegint que no havia «vist» encara el president, i que era a aquest a qui havien de demanar sobre Kaká.

Tampoc no es va oblidar l'italià dels seus detractors. «A mi en donen la culpa i guanyam, estic content. Tots són professors que veuen el partit per la televisió i esper que continuï així, donant-me la culpa», afirmà, deixant clar que «mai, ni un president ni un director esportiu ni un assistent» no li han dit l'aliniació en la seva carrera esportiva. «La crítica de la premsa, quan ho fa sense conèixer les coses, després d'agafar un equip des del primer dia, és de mala fe i em dóna igual. Només m'importa la feina amb els jugadors i el vestidor», afegí.

Fabio Capello, que dedicà aquest títol a la seva família, també reconegué els seus errors, insistint en el de no haver tengut en «consideració» l'anglès David Beckham, però en cada partit cometé «encerts i errades».

A més, el tècnic italià comparà aquest títol amb l'aconseguit fa deu anys. «Fa deu anys començàrem com a primers i estarem així molt de temps i aquí hem tengut una recuperació increïble. Ha estat diferent, lluitant, recuperant l'esperit d'equip i aquesta nit ho hem vist», manifestà el tècnic italià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris