algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Madrid ja prepara la festa

Ruiz Gallardón assegurà que es podrà celebrar el triomf, però que ningú no es pujarà a La Cibeles

El batle electe de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, explicà ahir que si el Reial Madrid es proclama diumenge que ve campió de Lliga podrà celebrar el seu triomf en el monument de la Cibeles, tot i que sense pujar-se a l'estàtua. Gallardón assegurà que el monument serà protegit, malgrat que no precisà de quina manera.

Gallardón, que assegurà que el Reial Madrid «entén» que la Cibeles ha de ser protegida, assenyalà que l'Ajuntament trobarà «una fórmula» perquè els jugadors i els aficionats de l'equip madridista celebrin la victòria «sense afectar en absolut el monument i sense necessitat de tocar-lo físicament».

El primer dels regidors explicà que ja ha parlat amb el president del Reial Madrid, Ramón Calderón, sobre aquest tema i que s'arribarà a un acord perquè el triomf del conjunt blanc pugui ser celebrat «sense necessitat de trepitjar» l'estàtua.

«La Cibeles no pot ser objecte d'altres usos distints que no siguin els de conservació i contemplació», assegurà.

Gallardón, que digué que «Déu vulgui» que el Reial Madrid guanyi la Lliga diumenge que ve, afirmà que la «fórmula» que protegirà la Cibeles permetrà «no sols la celebració de la festa sinó la identificació del mateix monument amb el que significa».

Segons Alberto Ruiz Gallardón, la Cibeles serà «un emblema del triomf de la ciutat i de l'alegria de tots els jugadors, directius i aficionats del Reial Madrid».

«Aquest tipus de problemes són els que ens agrada tenir als batles, que el seu equip guanyi la Lliga, en aquest cas el Reial Madrid, que és un els equips de la nostra ciutat, i que haguem de preparar tots els mecanismes necessaris per prevenir les conseqüències d'aquest èxit», afegí el batle electe de Madrid Alberto Ruiz Gallardón.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris