algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Di Stefano força la pròrroga

El president d'honor del Reial Madrid superà ahir amb èxit l'implantament d'un pont coronari

Alfredo Di Stefano, president d'honor del Reial Madrid, superà ahir amb èxit una intervenció quirúrgica en la qual li implantaren quatre ponts coronaris que han de servir per resoldre les lesions provocades per l'infart agut de miocardi que va patir dissabte passat.

Després de l'operació, Manuel Cervera, secretari autonòmic de Sanitat de la Generalitat Valenciana, assegurà que els metges de l'hospital de La Fe de València, on fou intervingut, es trobaven «molt contents» amb el resultat de la cirurgia, però recordà que s'ha de tenir prudència i que les primeres vint-i-quatre hores del postoperatori són claus per veure l'evolució de les seves lesions.

Di Stefano entrà a quiròfan a les 9.00 hores i fou intervingut pel doctor Anastasio Montero, en una operació que va concloure passades les catorze hores. Després de l'operació, l'exentrenador de Reial Madrid i València, entre d'altres equips, fou traslladat a la Unitat de Reanimació, on continuarà durant tot el dia d'avui si no hi ha complicacions.

Els metges li van implantar un quàdruple by-pass aortocoronari que era obligatori a causa de les «severes estretors» que li van detactar a l'artèria coronària esquerra i les seves ramificacions.

Segons indicà l'informe mèdic que es va fer públic després de la intervenció, «el procés operatori ha transcorregut amb normalitat, ja que el seu cor ha tingut un comportament dins els paràmetres previstos». Di Stefano, explicava l'informe, es troba en «situació hemodinàmica estable, amb assistència ventilatòria i lleuger suport circulatori, sense presentar complicacions destacables».

Durant el matí, diferents exjugadors del València com Ricardo Arias, Abelardo González i Pep Claramunt s'aproparen a l'hospital per acompanyar la familia, el mateix que feren, una vegada acabada l'operació, Jaime Ortí, expresident de l'entitat, i Florentino Pérez, president del Reial Madrid. El màxim dirigent del club blanc arribà a La Fe en companyia de la seva dona, María Àngeles Sandoval, que es van traslladar a València des de la capital de l'Estat en un avió privat. Pérez va estar un grapat d'hores a la clínica amb els familiars de la «Sageta Rossa». El departament de comunicació de l'hospital explicà que, si no hi ha cap novetat, donaran avui migdia un nou informe mèdic per explicar com ha evolucionat el malalt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris