algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Arrigo Sacchi segueix les passes de Luxemburgo i deixa el Madrid

Mentrestant, el nou tècnic Juan Ramon López promet «feina i il·lusió»

L'italià Arrigo Sacchi deixarà el seu lloc de director de futbol del Reial Madrid, segons va informar Reial Madrid Televisió durant el seu programa Minuto 91.

La partida de Sacchi s'ha anunciat un dia després de la destitució del brasiler Vanderlei Luxemburgo com a entrenador de l'equip.

L'italià va ser nomenat director de futbol del Reial Madrid el 21 de desembre de l'any passat, el mateix dia en que Emilio Butragueño va ser designat vicepresident del club. L'entrenador llavors era Mariano García Remón.

Sacchi se n'anirà del Reial Madrid «per motius personals». El tècnic ja va comunicar al club la intenció d'abandonar el seu lloc quinze dies abans del partit amb el Barcelona.

Florentino Pérez, president de l'entitat, va qualificar Sachi el dia del seu nomenament d'autèntic «malalt» del futbol i de persona que viu la seva professió les 24 hores del dia. L'objectiu de Pérez era llavors que el club es professionalitzàs i s'organitzàs «en un nivell més d'acord amb el món del futbol». Sacchi tenia un contracte indefinit i el seu lloc va ser qualificat llavors per Florentino Pérez de «permanent».

Hores després de conèixer el seu nomenament com a nou tècnic del Reial Madrid, Juan Ramón López Caro mostrà la seva il·lusió pel nou projecte, encara que des del principi considerà que «els autèntics protagonistes són els futbolistes».

«L'equip necessita el suport de tots: hem de remar tots en la mateixa direcció. En els moments difícils és quan es demostra la professionalitat», foren les primeres paraules del nou preparador.

Davant d'un «repte que ens il·lusiona a tots, carregat de responsabilitat i d'una repercussió enorme», el tècnic sevillà va destacar que «els autèntics protagonistes són els jugadors i són els que han de superar aquesta situació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris