nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Choutos: «L'illa i el seu entorn són ideals per jugar al futbol»

El nou ídol de l'afició es mostra «encantat» amb el seu nou equip


No ha jugat més que un grapat de minuts, però amb el seu caràcter lluitador s'ha ficat a la butxaca l'afició mallorquinista, que espera ansiosa la darrera mitja hora de cada partit per veure'l en acció. Lampros Choutos (Atenes, Grècia, 07/12/1979) rebutja qualsevol protagonisme, tot i els elogis que acumula fins ara entre la premsa i els seguidors. Ja du dos gols amb el Mallorca, i Héctor Cúper ha deixat clar que quan tengui la forma física óptima, entrarà en l'onze. S'ho ha guanyat.

-Dos gols en 68 minuts repartits entre quatre partits; un bon balanç per a un davanter:
-Això és un joc d'equip, i si l'equip no va bé no puc estar content. Hem d'intentar guanyar el pròxim partit, i això és l'únic important ara mateix, per damunt de qualsevol protagonisme individual.

-Però supòs que serà un motiu d'orgull per tu haver-te convertit en l'ídol de l'afició:
-Només pens a guanyar; un o dos futbolistes no poden fer res. Tots units, els jugadors, el tècnic i l'afició, hem de treure la situació endavant. Només si estam tots units ho podrem fer.

-Aquests dies estan resultant molt exigents físicament, no?
-Sí, es treballa bé i crec que d'aquesta manera les coses canviaran a millor.

-Creus que l'aturada en el Campionat de Lliga, sense futbol durant quinze dies, us haurà vengut bé?
-Sí, pens que és molt bo per a nosaltres, perquè d'aquesta manera tenim més temps per fer feina i per mirar de corregir les errades que hem comès fins ara. Necessitàvem aquests dies, i estic convençut que ens haurà vengut molt bé.

-El tècnic diu que t'has guanyat un lloc dins l'equip, però que et manca fons físic. Tú com et veus?
-Héctor Cúper és un grandíssim entrenador, i si ell opina que em manca forma física és que és així. Jo em trob bé i sé que quan ell pensi que ha arribat el moment em posarà d'inici.

-Et trobes a gust a Mallorca, personalment i professionalment?
-Moltíssim. Estic encantat amb l'illa i amb l'equip. Crec que l'entorn per fer feina és ideal i estic segur que treballant com ho estam fent, anirem pujant cap amunt ràpidament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris