nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Cúper: «Ens han mort amb les nostres armes»

L'entrenador diu que el Madrid guanyà «a pilota aturada»

Només sis jornades de Lliga disputades i el discurs de Cúper ja comença a semblar del tot esgotat. El tècnic argentí va comparèixer davant els mitjans després del partit i va admetre que la situació és «molt doolenta», de manera que han de començar a guanyar partits ben aviat.

El tècnic, abans, s'havia mostrat sorprès, com «la resta de l'equip», per la manera així com, al seu parer, els havia superats el Reial Madrid. «Han guanyat a pilota aturada, la qual cosa cosa resulta estranya perquè un s'espera que el Madrid el superi en jugades individuals, amb bicicletes, amb genialitats...». Per això, l'argentí ho resumia dient que el conjunt blanc «ens ha mort amb la que se suposa que havia de ser la nostra arma».

El tècnic no volgué valorar el fet que l'equip hagi encaixat vuit gols en els dos darrers partits, «perquè el matx del Màlaga ja el vàrem analitzar, i aquest ha estat diferent». El del Bernabéu el varen perdre, segons l'anàlisi de Cúper, «en jugades d'estratègia». «Ens han fet tres gols en jugada d'estratègia, i aquí ha estat la nostra gran errada o el seu gran encert».

Coers de Primera i en una situació més que compromesa, Cúper no es va atrevir ahir a parlar d'allò que els seus homes fan bé («tammateix ningú no m'escoltaria», va dir amb raó) i va admetre el mal moment que travessa l'equip. «La situació és molt dolenta, perquè hem sumat quatre punts dels devuit en joc, per la qual cosa hem de començar a guanyar a partits sense pensar que manca molt temps ni res de semblant», va afirmar l'entrenador.

Segons ell, l'inici de Lliga del seu equip és «molt dolent» en resultats i «no tant» en joc, però, com ell mateix va recordar, «el que compta en el futbol només són els resultats».

Per acabar, i referint-se a l'autoexpulsió de Sergio Ballesteros, Héctor Cúper manifestà que no havia vist la jugada per no haver de jutjar l'infantil actuació del central valencià, que es perdrà el pròxim partit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris