nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Llompart: «El Mallorca B serà l'equip a batre a Tercera Divisió»

«Les Balears haurien de tenir com a mínim tres equips a Segona B»

Bartomeu Llompart, entrenador del Reial Mallorca B, afrontarà la difícil tasca de dirigir el filial vermellenc a la Tercera Divisió. Amb una platilla molt jove, Llompart té clar que pel nom seran l'equip a batre de Tercera.

-Com va la preparació del Mallorca B?
-Realitzam sessions dobles. Al matí, ens entrenam a la Porcinúncula i a l'horabaixa a la ciutat esportiva. Els jugadors han començat a agafar la forma.

-Quin és l'objectiu de l'equip?
-L'ascens serà complicat perquè les eliminatòries són bastant fortes. A Tercera Divisió, serem l'equip a batre durant tota la temporada. Serà molt difícil jugar fora camp, perquè tothom voldrà derrotar el Mallorca.

-La vostra plantilla és molt jove. Pensau que els jugadors hauran de menester un temps per adaptar-se?
-Vull que el temps d'adaptació sigui curt, com més curt millor. Els bons jugadors s'adapten amb facilitat a qualsevol categoria, si s'entreguen en cos i ànima i demostren al camp el que saben fer. No crec que tenguin cap problema per jugar a Tercera Divisió.

-Podeu fer cap pronòstic?
-El potencial dels diferents equips s'haurà de veure a mesura que avanci la temporada. Serà un Lliga molt llarga, amb partits entre setmana.

-Teniu cap jugador amb possibilitats de pujar al primer equip?
-Hi ha futbolists amb un gran nivell tècnic i amb una bona projecció, però a llarg termini. Ara s'han de sacrificar en la feina del dia a dia per arribar a la categoria superior. Molts d'homes que han passat pel Mallorca B han arribat a jugar a Primera, com Ramis o Tuni.

-Com veis l'absència d'un històric com el Balears?
-El Balears hauria d'estar com a mínim a Tercera, encara que allò ideal seria que tant ells com nosaltres militàssim a Segona B. Seria molt bo tenir-hi tres o quatre equips. El Poblera o el Constància també hi podrien jugar. Seria molt positiu per als futbolistes de les Illes, amb més oportunitats per participar en l'alta competició.

-Quina és la vostra relació amb Héctor Cúper?
-Vaig ser el primer que treballà amb ell quan arribà, i tenim una bona relació.

-Qué us pareix l'actuació del primer equip en aquests moments de la pretemporada?
-La pretemporada no marca gaire allò que després succeirà en la Lliga. Tenc ganes de veure l'equip amb més rodatge.

-Qué us semblen els fitxatges del Reial Mallorca?
-Són bons jugadors i ara s'han d'adaptar i oferir el rendiment esperat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris