algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

FUTBOLPrimera Divisió «Vull un Mallorca agressiu»

Héctor Cúper confia que amb la plantilla actual no es passi pena per mantenir la categoria

71388

Segons Cúper el més important dels amistosos no són els resultats sinó que es posi en pràctica el que es fa en els entrenaments.

L'entrenador del Reial Mallorca, l'argentí Héctor Cúper, va fer ahir, un dia abans del primer enfrontament amistós d'aquest mes d'agost, una anàlisi de com està evolucionant la feina de l'equip. Cúper va deixar clar que ara per ara el més important «no són els resultats sinó el que es fa per intentar guanyar els partits». L'entrenador argentí va deixar clar que vol un equip agressiu, que jugui amb intensitat i que per això «s'ha d'acumular feina a la pretemporada». El tècnic també va assegurar que compta amb una planilla suficient per no haver de passar pena per mantenir la categoria.

Després de dos dies de descans els jugadors s'han trobat amb dues jornades més de dura preparació. Els tècnics han pogut comptar amb tota la plantilla, excepte els lesionats Farinós i Pereyra, que ja venien lesionats de Kössen. Cúper va destacar que «les lesions estan respectant la plantilla, però amb els partits que encara hem de jugar serà normal que apareguin alguns problemes».

L'entrenador del Mallorca va començar la conferència de premsa referint-se al que es podrà veure en el triangular que l'equip disputarà avui. «El que veurem a Llorca és la idea bàsica del que vull que sigui l'equip, no pels jugadors que hi siran, sinó per l'agressivitat, esportivament parlant, que hauran de mostrar en el camp». Cúper considera que «en aquests moments podem dir que l'equip es troba en un 60% del seu rendiment i no és l'hora de demanar-li resultats».

La categoria dels rivals en el triangular de Llorca és, en teoria, inferior a la del Mallorca però l'argentí opinà que la victòria en els partits de preparació no és el més decisiu, «el que és important en aquesta etapa és allò que l'equip fa per guanyar el partit, no si al final el guanya o no, el que importa són les intencions. Si jo veig que allò que estam treballant en els entrenaments es fa al camp ja estic tranquil», i va precisar que en els partits oficials ja és diferent, «allà l'objectiu ja són els tres punts i no és tant important com es juga».

De les noves incorporacions, Héctor Cúper va assenyalar que «tenen una actitud molt bona, són molt humils i això és molt bo per al club», però encara estan en procés d'adaptació a l'equip.

Quant a la disposició tàctica, Cúper va comentar que «en els partits que hem jugat el que hem intentat és corregir algunes coses que no feim del tot bé, però és molt difícil fer correccions tàctiques en aquests moments, perquè jo no prepar els partits de forma específica, sinó que formen part de la preparació. L'hora de fer els ajustaments finals arribarà dues setmanes abans del començament de la competició». El tècnic va posar com a exemple els tres gols a pilota aturada que ha rebut l'equip, «aquestes són les cosetes que cal corregir».

L'objectiu de l'entrenador per aquest mes d'agost és que l'equip continuï treballant. «Ha d'acumular feina i ha de tenir ganes de fer coses, no passa res si es perd en aquesta etapa». El més important, segons el tècnic, és «veure la intenció dels jugadors, la seva intensitat, si pressionen amb agressivitat, si cerquen la pilota amb agressivitat, i si després fallen la passada tampoc és tan important».

Sobre el duel a la porteria, Héctor Cúper va deixar clar que encara no és el moment per prendre una decisió sobre qui serà el titular durant la temporada. «Hi ha dos porters que s'estan disputant la porteria i no serà fins al principi de la Lliga que prendrem una decisió».

En el tema de les possibles noves incorporacions, l'argentí aclarí que «si ve un davanter centre millor per a l'equip, si no jugarem amb el que tenim, que no és poc». Va confirmar l'interès per Tuzzio i Guzman però va aclarir que de moment hi ha una diferència econòmica que no es pot arreglar i hauran de seguir negociant.

Pareix que les opcions de Corradi i Karagounis estan quasi totalment descartades i el tècnic argentí va reconèixer que el club està estudiant unes altres dues opcions, però no va voler donar noms. Daniel Garcia Lara, Dani, seria la tercera.

Juan Arango pareix un dels homes més en forma de la pretemporada del Mallorca, la seva bona punteria de cara a porta en els primers partits a Àustria va deixar la possibilitat que el Veneçolà jugués més avançat. Sobre aquest tema Cúper va ser molt clar: «Els futbolistes que juguen de tot al final acaben per no jugar de res».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris