algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tornar a casa

L'Atlètic Balears va debutar diumenge passat a l'Estadi Balear

L'Atlètic Balears ha tornat a casa. Diumenge, després d'haver jugat tota la temporada al camp municipal de Son Gotleu, el conjunt blanc-i-blau jugà de nou a l'Estadi Balear. El vell camp no es troba encara en bones condicions, tot i els esforços de Jeroni Petro, actuaalma mater de l'Atlètic.

Així i tot, Petro, que és també el president de la Procampo -associació que reuneix els copropietaris del recinte- té clar que l'equip s'ha d'avesar al seu terreny de joc i no pensar més en el camp de Son Gotleu. És per aquest motiu que el nou projecte blanc-i-blau, que serà encapçalat per Damià Estelrich, el qual ja fou president temps enrere, i que tindrà el suport incondicional de Petro, implica la tornada de l'equip a l'Estadi Balear.

Diumenge, es pogué comprovar que els voltants del camp tenen encara moltes mancances i que falta molt perquè l'estadi ofereixi un bon aspecte. L'herba no es trobava tampoc en gaire bon estat i, en algunes zones, no n'hi havia i tot. Ara bé, el terreny ha millorat molt en un mes i un poc.

L'Atlètic Balears sumà un punt davant el Manacor, féu mèrits per guanyar i, tot i que encara no es trobi en zona de descens, la bona trajectòria del Collera no convida a l'optimisme dels seguidors blanc-i-blaus. En qualsevol cas, recuperant el seu feu, l'Atlètic donà ahir una passa endavant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris